محمدرضا خردمندی و علی شاه‏حسینی به مرحله نیمه‎نهایی نوزدهمین دوره مسابقات بدمینتون بین‎المللی دهه فجر در بخش انفرادی راه یافتند. خبر مرتبط

به گزارش خبرنگار مهر، دور چهارم و پایانی مرحله مقدماتی نوزدهمین دوره مسابقات بدمینتون بین‌المللی دهه روز گذشته در بخش انفرادی مردان برگزار شد. 

روز گذشته و دور سوم کاوه مهرابی و حسن متقی به ترتیب نتیجه را به ورزشکاران پاکستان و هند واگذار کردند. محمدرضا خردمندی در دیدار با سروش اسکندری به برتری دست یافت. یارا پهلوان نماینده مالزی را از پیش‌رو برداشت. دیدار علی شاه‌حسینی و غلامرضا باقری با برتری شاه‌حسینی به پایان رسید.

همچنین در دور چهارم  محمدرضا خردمندی و علی شاه‌حسینی در دیدار با بدمینتون بازان پاکستانی به برتری دست یافتند.

در پایان دیدارهای انفرادی محمدرضا خردمند و علی شاه‌حسینی از بین 16 بازیکن ایرانی شرکت‌کننده در بخش مردان موفق به حضور در مرحله نیمه‎‌نهایی این رقابت‌ها شدند. "سومیت ردی" از هند و "کام چونگ کان" از مالزی دیگر بازیکنان راه‌یافته به این مرحله هستند.

در مرحله نیمه‌نهایی نوزدهمین دوره مسابقات بدمینتون بینالمللی دهه فجر در بخش انفرادی مردان امروز محمدرضا خردمندی با سومیت ردی دیدار می کند و علی شاه‏حسینی هم به مصاف نماینده مالزی می‎رود.

همچنین شب گذشته و در پایان دیدارهای دوبل مردان تیم غلامرضا باقری و جلال اسکندری، ترکیب سروش اسکندری و امید کرمی به همراه تیم علی شاه‌حسینی و محمدرضا خردمندی راهی مرحله نیمه‌نهایی شدند.

دراین مرحله امروز ترکیب سروش اسکندری و امید کرمی با  تیم علی شاه‌حسینی و محمدرضا خردمندی دیدار می‎کند. تیم  غلامرضا باقری و جلال اسکندری هم به مصاف  "علی کایا" و "یوکی کاسه" از ترکیه می‎روند.

دیروز همچنین در پایان دیدارهای انفرادی بانوان هر 16 بازیکن کشورمان از دور مسابقات حذف شدند. 

نوزدهمین دوره مسابقات بدمینتون بین‏المللی دهه فجر از 17 بهمن ماه از سالن افراسیابی مجموعه ورزشی شهید شیرودی آغاز شده است. در این دوره از بازی‎ها  بازیکنانی از مالزی، هند، پاکستان، ارمنستان، ترکمنستان، عراق، ترکیه، بحرین، اسلواکی، ولز، آذربایجان، افغانستان، سوریه، سریلانکا و ایران (میزبان) شرکت دارند.