استاندار سمنان در مراسم بهره برداری از این سامانه گفت: پروژه ملی سامد به عنوان یک حلقه اتصال بین مردم و دستگاه های دولتی از پایین ترین سطوح تا بالاترین سطوح عمل می کند.
علی عبداللهی افزود: بهره برداری از این سامانه علاوه بر تسهیل در ارتباط مردم با دستگاه ها و مدیران، هزینه ها را کاهش داده و بهره وری را نیز افزایش می دهد.
وی با تاکید بر اینکه مردمی بودن را از مهمترین ویژگی های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، گفت: این سامانه مشکلات و هزینه های این ارتباط را برطرف می کند و موجب ارتباط بیشتر مردم با دولت می شود.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان سمنان در حاشیه بهره برداری از این سامانه به خبرنگار مهر گفت: فاز اول این سامانه که امروز افتتاح شد شامل پاسخگویی به درخواستهای مردم از طریق خط تلفن 111 است و در فازهای بعدی امکان برقراری ارتباط از طریق اس ام اس، ایمیل و سایر موارد ایجاد می شود.
ایرج کارخائی افزود: با اجرایی شدن این طرح، از این پس شهروندان استان سمنان می توانند از طریق برقراری تماس با خط 111 مسائل و مشکلات، انتقادات و پیشنهادات خود را از دستگاه ها با استاندار سمنان از ساعت 10 تا 12همان روز مطرح کنند.
وی عنوان کرد: طرح سامد در حقیقت مخفف «سامانه الکترونیکی مردم با دولت» بوده که از ابتکارات دولت نهم است.
دبیر شورای اطلاعرسانی استان سمنان خاطرنشان کرد: در مرحله نخست طرح سامد، فعالیت های آماده سازی، تعریف سرشماره 111 در محدوده استانها، تامین سایتهای سامد استانی و تجهیزات پایهای طرح در استانداری و دستگاه های اجرایی استان سمنان مهیا شده است.