به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، دبیر کل اتاق بازرگانی اصفهان ظهر امروز نخستین هم اندیشی معرفی جامع برند اصفهان با حضور جمعی از مسئولان سازمانهای دولتی تشکل های صنفی و کارشناسان اقتصادی در اتاق بازرگانی اصفهان تشکیل شد گفت: نباید فراموش کرد که ایجاد برند اصفهان تنها مربوط به بخش دولتی یا بخش خصوصی نیست بلکه همه بخشها باید برای رسیدن به این خوشنامی جهت افزایش صادرات تلاش نمایند.
مهرزاد خلیلیان با اشاره به اینکه تشکیل برند در اصفهان برای آینده و اقتصاد این شهر امری مهم تلقی می شود، تصریح کرد: نداشتن خوشنامی تجاری برای محصولات تولیدی و صادراتی در استان اصفهان از یک طرف و چالشهای جهانی و نیازهای منطقه ای و لزوم همکاری بین بخش خصوصی و دولتی از طرف دیگر توجه به مقوله برند سازی را بسیار حایز اهمیت ساخته است.
وی با اشاره به قدمت شهر اصفهان به سه هزار سال باز می گردد، اظهار داشت: متاسفانه مردم دنیا نه تنها با تمدن این شهر بلکه با توانمندیهای بخش تولید و خدمات در حوزه های مختلف آشنا نیستند که باید با تشکیل یک گروه تخصصی این نیاز اقتصادی و فرهنگی را مرتفع نمود.
اردیبهشت ماه برند اصفهان تشکیل خواهد شد
خلیلیان در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری جشنواره برند در اردیبهشت از سوی اتاق بازرگانی اصفهان برای شرکتهای استان خبر داد و گفت: این جشنواره در راستای معرفی برندهای برتر این شهر به کشور و جهان است که برای این منظور یک هسته مرکزی از متخصصین و مسوولین بخش دولتی و مدیران واحدهای تولیدی تشکیل خواهد شد.
در بخش دیگری از این جلسه مشاور عالی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: کشور ترکیه در داشتن برندهای تجاری و فرهنگی از کشورهای موفقی است که توانسته با وجود نداشتن ذخایر انرژی و معدنی و بیماری نفت رشد اقتصادی قابل توجهی از برند سازی در جهان به دست آورد.
علی نادری تصریح کرد: بیش از 15 سال پیش چند تاجر با تشکیل یک گروه خواستار برند سازی برای محصولات خود شدند که در این راستا " توسیاد " به عنوان یک تشکل اقتصادی با پنج شرکت آغاز و اکنون 200 شرکت ترکی عضویت این برند را دارند.
وی خاطر نشان کرد: برند سازی کالاهای اصفهان می تواند بزرگترین خدمت از سوی بخش دولتی و خصوصی برای برداشتن گام هایی در حوزه تحول اقتصادی استان باشد.
نادری همچنین تشکیل اتاق فکر برای برند اصفهان را پیشنهاد و گفت: در این اتاق باید شرکتهایی که در زمینه برند دارای موفقیت و تجربه بوده در کنار تشکلهای بخش خصوصی و دستگاه های دولتی به ایجاد برند برای محصولات بپردازند و از تجارب شرکتها و کشورهای موفق استفاده شود.
صنایع دستی از نبود برند آسیب های فراوانی دیده است
همچنین در بخش دیگری از این جلسه معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان گفت: صنایع دستی اصفهان از نبود برند آسیب های فراوانی در داخل و خارج از کشور خورده است چنانچه اکنون از رونق خاصی برخوردار نیست.
احمد ادیب ایجاد برند را تنها صرف مقوله اقتصادی ندانست و ویژگی های فرهنگی را به عنوان یکی از عوامل تاثیرگذار در رونق برند اصفهان ذکر و گفت: ایجاد خوشنامی اصفهان می تواند از ترویج فرهنگ سازندگی، نقش اصفهان در پایه ریزی تمدن اسلامی، همزیستی مسالمت آمیز ادیان الهی، حضور در تمامی مکاتب هنری و فرهنگی برای این شهر یک جهش جهت معرفی به جهانیان ایجاد کند.
وی تاکید کرد: برای ایجاد برند اصفهان باید افرادی حضور داشته باشند که اعتبار نام اصفهان را در نزد جهانیان مخدوش نسازند زیرا شهر اصفهان یک اعتبار و ارزش است و باید برای ارزشمند ساختن ان تلاش مضاعف کرد.
ادیب اتاق بازرگانی را نقطه اتصال بخش دولتی و خصوصی دانست و افزود: این نقطه اتصال می تواند در ایجاد برند اصفهان نقش مهمی ایفا نماید.