تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال در شرایطی برگزار شد که امیر قلعه نویی از بازیکنانش خواست به دور از هرگونه مسائل حاشیه ای تنها به فوتبال و بازی روز جمعه فکر کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این تمرین که با حضور حدود 150 هوادار در ورزشگاه شهید دستگردی برگزار شد ابتدا امیر قلعه نویی دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و به آنها گوشزد کرد که اسیرجوسازی و مسائل حاشیه ای نشوند و فقط با جدیت تمام تمرین کرده و خود را از مسائل جانبی دور کنند.

* به دلیل اینکه تمرین امروز زودتر از روزهای قبل شروع شد عده ای از تماشاگران دیرتر به ورزشگاه دستگردی رسیدند.

* اشکان نامداری و ایمان صادقی دو دروازه بان تیم استقلال زیر نظر بابازاده مشغول تمرین شدند و ابراهیم تقی پور به طور انفرادی دور زمین تمرین کرد.

* هواداران استقلالی حاضر در ورزشگاه ضمن تشویق امیر قلعه نویی خواستار پیروزی استقلال در بازی روز جمعه شدند.

* فرهاد مجیدی، هاشم بیک زاده ، رینالدو و بازیکن ملی پوش استقلال در تمرین امروز غایب بودند.

* در پایان این تمرین پس از کارهای تاکتیکی بازیکنان در قالب دو تیم زرد و آبی به فوتبال درون تیمی پرداختند که در پایان دو تیم به نتیجه مساوی 4 بر 4 رسیدند. برای تیم زرد پولادی 3 گل و منتظری یک گل و برای تیم آبی علی علیزاده 2 گل ، عباس فرد و جباری هر کدام یک گل به ثمر رساندند.