به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، شب گذشته جمع کثیری از ورزشکاران و مدال آوران کردستانی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در میادین جهانی، المپیک و پاراالمیک موفق به کسب عناوین قهرمانی شده بودند، در سالن فجر سنندج گردهم آمدند تا از آنها تجلیل شود که برگزاری این مراسم 4 ساعته حواشی جالبی نیز به همراه داشت.
در صندلی های مجتمع فرهنگی فجر سنندج که جای سوزن انداختن هم نبود افرادی در کنار یکدیگر نشسته بودند که در ماه ها و سال های گذشته در میادین مدیریتی و ورزشی به عنوان رقیبی تمام عیار برای کنار زدن همدیگر از هیچ تلاشی دریغ نکرده بودند.
مراسم که قرار بود راس ساعت 16 آغاز شود 45 دقیقه تاخیر داشت که دلیل اصلی آن هم بهره برداری از دو سالن ورزشی با حضور معاون رئیس سازمان تربیت بدنی و استاندار کردستان بود.
شعرخوانی های مجری برنامه پایانی نداشت
مجری برنامه که گویا جلسه را با شب شعر اشتباه گرفته بود در ابتدا بیش از 10 دقیقه شعر خواند و سپس نیز ربع ساعتی به سخنرانی پرداخت و به همه حاضر با خواندن اسمشان خیرمقدم گفت!
اجرای برنامه ورزش های زورخانه ای که چند صباحی است به عنوان یکی از بخشهای ثابت مراسم های تربیت بدنی استان کردستان تبدیل شده، در این محفل نیز توسط نوجوانان باستانی کار کردستانی برگزار شد تا تشویق حاضرین را به همراه داشته باشد.
سپس نوبت به مدیر کل تربیت بدنی استان کردستان رسید تا بار دیگر به همه حاضرین با اعلام اسامی آنها که با معاون رئیس سازمان، استاندار کردستان، نمایندگان مجلس و مدیران شروع و به ورزشکاران حاضر در سالن ختم شد، خیرمقدم بگوید.
محمد شفیعی در حرکتی جالب یاد تمامی مدیران سابق اداراه کل تربیت بدنی استان کردستان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون را گرامی داشت و برای دو تن از این عزیزان که مرحوم شده اند فاتحه فرستاد.
وی گزارشی از نحوه برگزاری مراسمی این چنینی ارائه و در میان صحبتهای خود بار دیگر به همه حاضرین خیرمقدم گفت.
مدیر کل تربیت بدنی استان کردستان که در ابتدا قول داده بود خلاصه صحبت کند، گزارشی هر چند کوتاه را از وضعیت کنونی ورزش کردستان به ویژه در بخش بانوان ارائه کرد و گفت: در حال حاضر 47 هیئت ورزشی در استان فعالیت می کنند و 9 تیم لیگ برتری بانوان و پنج تیم آقایان نیز در رقابتهای سطح اول ورزش کشور حضور دارند.
شفیعی بار دیگر در بخش پایانی صحبت های خود از همه تقدیر و تشکر کرد و این بار خطاب به مردم استان و برای حضور گسترده آنان در پیاده روی خانواده.
مجری برنامه که گویا فرصت را غنیمت شمرده بود بار دیگر به اندازه یک سخنرانی تمام حرف زد تا حداقل 15 دقیقه دیگر از مدت زمان برنامه را پر کرده باشد وی بار دیگر یک شعر بلند دیگر خواند و از همه برای تشویقهای گرمتر دعوت کرد.
گلباران تمثال بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران
اما یکی از بخش های جالب مراسم شب گذشته گلباران تمثال مبارک بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران توسط جمعی از ورزشکاران کردستانی بود.
و بعد از این مراسم بالاخره با ایما و اشاره های فراوان غلط گفتاری مجری مراسم رفع شد وی از ابتدای برنامه می گفت در این بخش یک نماآهنگ داریم که خوشبختانه اشتباه خود را اصلاح کرده و بالاخره گفت "نماهنگ".
بخش بعدی مراسم نوبت استاندار کردستان بود که البته وی گفت جلوی اسم مرا در کنداکتور برنامه خالی گذاشته اند تا مدت زمان سخنرانی توسط خودم مشخص شود و من قول می دهم چند کلامی خلاصه در خدمت شما باشم.
اسماعیل نجار در ابتدای سخنرانی خود از همه برگزار کنندگان این مراسم و شرکت کنندگان در آن تقدیر کرد و افزود: برگزاری برنامه های این چنینی برای یادآوری کسب عناوین برتر جهانی و بین المللی به ویژه در عرصه ورزش لازم و ضروری است.
وی سپس به وضعیت کشور در سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران اشاره و خاطرنشان کرد: کشور ما در طول 30 سال گذشته در تمامی عرصه ها متحول شده که بخش ورزشی نیز از این مهم بی بهره نبوده است.
بعد از سخنرانی استاندار کردستان مجری برنامه باز هم دقایقی از برنامه را به صحبت های خود اختصاص داد و سپس بخش اول تقدیرها آغاز شد.
اولین نفری که برای دریافت جایزه فراخوانده شد کسی نبود جز "بیژن ذالفقار نسب" بازیکن سابق و مربی کنونی فوتبال کشورمان و وی جایزه پنج میلیون ریالی خود را از معاون رئیس سازمان تربیت بدنی دریافت و در پایان آن را نیز به هیئت فوتبال کردستان اهدا کرد.
در ادامه نیز از تنی چند از قهرمانان سابق و کنونی ورزش کردستان از جمله فواد کاسب، سامان طهماسبی و کویستان خسروی "مهاجم تیم ملی بانوان کشور" که در سال های بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی موفق به کسب عناوین برتر جهانی و المپیک شده بودند، تقدیر و تجلیل شد.
نوبت سخنرانی به معاون سازمان تربیت بدنی نرسید
اما جالب ترین اتفاق برنامه زمانی بود که سخنران اصلی برنامه به دلیل طولانی شدن مراسم مجبور شد سالن را ترک کند.
کیومرث هاشمی که قرار بود به عنوان سخنران اصلی در این مراسم شرکت نماید به دلیل اینکه از پرواز سنندج - تهران جا نماند جلسه را ترک و بار سفر به مرکز کشور را بست.
در این بخش از دکتر ذالفقار نسب برای سخنرانی دعوت شد که وی گفت: این کار غیر منتظره بوده و وی آمادگی سخنرانی ندارد اما از همه برگزار کنندگان این محفل تقدیر و تشکر کرد.
هنوز بیش از یک ساعت و نیم از آغاز برنامه نگذشته بود که صندلیهای رویف های اول سالن کم کم خلوت می شدند و مدیران حاضر دیگر تاب ماندن در این مراسم را نداشتند.
کسانی پیش قدم ترک مراسم تجلیل از ورزشکاران کردستانی شدند که علاوه بر پست سازمانی رئیس یکی از هئیت های ورزشی نیز هستند که در صورت تصویب دو شغله بودن ورزشی ها باید به فکر جانشینی برای آنها نیز بود.
اما زمانی که نماهنگی با پخش عکس های پهلوان تختی و با صدای مرحوم خسرو شکیبایی پخش شد حال و هوای سالن رنگ و بوی دیگر به خود گرفت.
و مرحوم شکیبایی با صدای بغض کرده و با تمام احساس می گفت: " موضوع درس امروز جوانمردی است".
اما در ادامه و بعد از سخنرانی نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس نماهنگ دیگری پخش شد تا مجالی باشد برای دیدن تصویرهای از برانکو ایوانکوویچ و افشین قطبی و آن حرکات منحصر به فردش بعد از قهرمانی پرسپولیس در سال گذشته.
ساعت اندکی از 19 گذشته بود که تازه بخش اصلی اهدای جوایز شروع شد و به تمامی 153 نفر لوح تقدیر و جایزه اهدا شد که افراد جایزه دهنده چندیدن نوبت عوض شدند ولی در پایان تعداد افرادی که در روی سن برای اهدا جوایز حاضر شده بودند از حاضرین در سالن نیز بیشتر بود.
عقربه های ساعت می خواستند خود را به 20 شب برسانند که مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال آوران ورزش کردستان با تمام حاشیه های جالبش به پایان رسید.