وی گفت: طی دو روز آینده روی نقاط ضعف و قوت تیم کره بیشتر کار می کنیم و امیدواریم که بتوانیم یک بازی خوب را در مقابل این تیم به نمایش بگذاریم.
وی با اشاره به حضور وحید هاشمیان و جواد نکونام در اردوی تیم ملی گفت: این دو بازیکن از شرایط مطلوبی برخوردارند و از دید من آماده همراهی تیم ملی هستند.
سرمربی تیم ملی کشورمان با ابراز خرسندی از شرایط بازیکنان حاضر در اردو افزود: تیم ما از نظر فوتبالی بالاتر از کره جنوبی است و می توانیم این تیم را در بازی روز چهارشنبه شکست دهیم.
وی در پاسخ به خبرنگاری که پرسید آیا تیم ملی توانایی شکست تیم کره جنوبی را دارد گفت: تا روز چهارشنبه صبر کنید. می بینید که چگونه تیم کره جنوبی را شکست می دهد.
دایی در ادامه از دشواری و اهمیت بازی تیم ملی مقابل کره یاد کرد و گفت: بازی سختی را مقابل کره پیش رو داریم. کره تیم اول آسیاست و نفرات خوبی را در اختیار دارد که در تیم های مطرح اروپایی بازی می کنند اما من به جوانان تیمم اعتقاد دارم و می دانم که با همین جوانان تیم کره را شکست دهیم.
دایی در پاسخ به خبرنگاران کره ای که در خصوص شناخت از بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان سئوال می کردند گفت: نسبت به همه بازیکنان کره شناخت لازم را دارم می دانم که بازیکنان شاخصی در تیم های منچستریونایتد و دورتموند دارید . من شناخت کافی را نسبت به تیم کره دارم و می دانم مقابل کره چگونه باید بازی کرد.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با تاکید بر خبرنگاران کره ای گفت: روز چهارشنبه برای پیروزی مقابل کره می رویم و سعی می کنیم از امتیاز میزبانی نهایت استفاده را ببریم.
خبرنگار کره ای از دایی پرسید که نقاط ضعف و قوت تیم ملی کره جنوبی کجاست که وی گفت: روز چهارشنبه مشخص می شود تیم کره در کجا قوی و در کجا ضعیف است.
خبرنگاران کره ای در خصوص حضور لژیونرها در بازی مقابل کره جنوبی از دایی سئوال کردند که دایی در پاسخ گفت: ما برخی از لژیونرهای خود را در اختیار داریم. در تیم ملی ایران بازیکنانی هستند که با حضور آنها غیبت باقی لژیونرها را احساس نمی کنیم. شما اگر فکر می کنیم ما لژیونرهای خود را در اختیار نداریم مشکلی نیست. فکر کنید روز چهارشنبه ایران با تیمی جوان و کم تجربه به مصافتان خواهد آمد.
دایی شرایط این تیم را مطلوب ارزیابی کرد و با اطمینان از موفقیت ملی پوشان فوتبال کشورمان در بازی مقابل فوتبال کره جنوبی یاد کرد.