کارگردان فیلم تلویزیونی "حرفه‌ای‌ها" با اشاره به اینکه فیلم به داستان رسیدن برخی آدم‌ها به آرامش می‌پردازد، آن را نگاهی آسیب‌شناسانه به رسیدن آدم‌ها به قدرت توصیف کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست نقد و بررسی فیلم "حرفه‌ای‌ها" به کارگردانی پوران درخشنده با حضور کارگردان و عوامل فیلم دوشنبه 21 بهمن‌ماه در سالن شماره 3 سینما فلسطین برگزار شد.

درخشنده در ابتدای این نشست گفت: برای اینکه تله فیلم بتواند در جشنواره جایگاهی خاص را به خود اختصاص دهد نیازمند طی شدن زمانی کافی است. البته گنجاندن بخشی مستقل در جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر برای تله‌فیلم حرکت خوبی است که با برنامه‌ریزی دقیق‌تر می‌تواند بهتر از این باشد.

این کارگردان سینما با اشاره به اینکه علاقه‌ای به ساخت تله‌فیلم ندارد، درباره ساخت "حرفه‌ای‌ها" گفت: با خواندن فیلمنامه دیدم که به دغدغه‌های بنده نزدیک است. از این رو کار را با همکاران و بازیگران حرفه‌ای سینما نظیر آقای داریوش فرهنگ آغاز کردیم. "حرفه‌ای‌ها" به غربت و تنهایی آدم‌ها و کسانی که به هر طریق تلاش می‌کنند به پول و قدرت برسند، اشاره دارد.

وی ادامه داد: برای من اینکه در نهایت چه چیزی به این آدم‌ها آرامش می‌دهد، مورد اهمیت بود. آیا با رسیدن به موقعیت مورد نظر خود به آرامش می‌رسند یا وقتی که در دنیایی قرار می‌گیرند که می‌توانند در آن دیده شده و خود را ببینند. به طور کلی فیلم یک نگاه آسیب‌شناسی دارد.

درخشنده در بخش دیگر سخنان خود گفت: در فیلم نیز با حضور شخصیتی به نام سارا نشان دادم همچنان دنبال یافتن خانواده‌ای هستیم که با یکدیگر همدل و همراه باشند و مأمنی برای عاطفه‌های از دست رفته خود باشند. برای بنده وجود بچه‌هایی که در این شرایط اجتماعی آسیب‌پذیرترین هستند،‌ دغدغه بوده است. نداشتن مأمنی عاطفی نقطه آسیب‌پذیری آدم‌هاست.

کارگردان "پرنده کوچک خوشبختی" خاطرنشان کرد: در زندگی فقط عشق برای آدم‌ها باقی می‌ماند و اگر به ثروت برسیم و کسی ما را دوست نداشته باشد فایده‌ای برای ما ندارد. گاهی آدم‌ها از عواطف و احساسات می‌گذرند و آن را پشت سر گذاشته و به آن نگاه نمی‌کنند و زمانی به عواطف و احساسات نگاه می‌کنند که دیگر خیلی دیر است.