حامد رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: فعالیت برخی از این تعاونیها منوط به ارئیه تسهیلات از سیستمهای بانکی یا تهیه طرح توجیهی بوده که درحال اقدام است و باید منتظر بمانند.
وی اظهار داشت: برای تعیین تکلیف هرچه زودتر تعاونیها، طی مکاتباتی با شهرستانها دلایل رکود شناسایی شد که کمبود تسهیلات و سوء مدیریت یا اختلافات داخلی بین اعضاء از جمله دلایل رکود این شمار تعاونیها است.
وی خاطرنشان کرد: با تک تک تعاونیها مذاکره شد و نزدیک به 180 تعاونی را طبق تعهد امسال تعیین تکلیف کردیم که برخی باید منحل شوند و بعضی با تغییر مدیریت به کار خود ادامه دهند.
به گفته رضایی، همزمان با دهه فجر 23 طرح تعاونی در استان اجرا شد که برای بیش از 400 نفر شغل ایجاد کرده است.
مدیرکل تعاون گلستان بیان داشت: اکنون حدود 20 هزار نفر در بخش تعاون مشغول به کار بوده و کار ثابت در این حوزه دارند و 13 یا 14 هزار نفر نیز بصورت غیرمستقیم در این بخش فعالیت دارند.
وی میزان سرمایه گذاری و اشتغال در بخش تعاون را 360 میلیارد ریال در استان اعلام و اضافه کرد: میزان سرمایه گذاری در این بخش سال جاری نسبت به سالهای قبل رشد چشمگیری یافته است.
وی در زمینه اجرای شدن اصل 44 قانون اساسی در بخش تعاون گفت: بیش از سه هزار فرآیند در دستگاه های اجرای شناسایی شده که قابلیت واگذاری به بخش خصوصی و غیردولتی را دارد و با تمام دستگاه ها نیز مکاتبه کردیم و طرحهایشان را خواستیم.
هفت هزار و 600 شرکت تعاونی با 312 هزار عضو در گلستان وجود دارد.