به گزارش خبرگزاری مهر، به گفته دانشمندان موسسه علوم کارنگی در کنفرانس علوم آمریکا کهکشانها می توانند دارای صدها بیلیون سیاره شبه زمین باشند.
آلن باس یک از دانشمندان این موسسه اعلام کرد تعداد بیشماری از این سیاره ها نیز می توانند با داشتن نمونه های اولیه حیات قابلیت سکونت و زیستن را داشته باشند.
با این حال تاکنون تلسکوپهای قدرتمند موفق به ردیابی تنها 300 سیاره خارج از منظومه شمسی شده اند که بسیاری از آنها می توانند توانایی حیات را در خود داشته باشند اما اکثر این سیاره ها توده های گازی عظیمی مانند مشتری هستند و یا در مداری بسیار نزدیک به ستاره خود در حرکت بوده و به همین دلیل امکان سکونت در آنها به صورت قطعی رد شده است.
با این وجود بر اساس تعداد محدود سیاره هایی که تا به حال یافته شده است دکتر باس تخمین می زند که هر ستاره خورشید مانند به صورت تقریبی یک سیاره شبه زمینی خواهد داشت. این محاسبات ساده به آن معنی است که تعداد بیشماری سیاره قابل سکونت در میان کهکشانها وجود دارد اما شرایط قابل سکونت در این سیاره ها به صورت احتمالی منطبق با شرایط 3 الی 4 بیلیون سال گذشته زمین خواهد بود به این معنی که تنها حیات میکروبی در آن ممکن خواهد بود.
بر اساس گزارش بی بی سی، وی معتقد است تلسکوپ کپلر که طی ماموریتی توسط ناسا به فضا پرتاب خواهد شد باید در سالهای اولیه ماموریت بیشترین نیروی خود را بر کشف سیاره های شبه زمینی که احتمال وجود حیات در آنها زیاد است متمرکز کند.