به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباس نیاوند صبح دوشنبه در گردهمایی رابطین طرح تمام شماری بنگاههای اقتصادی زودبازده استان افزود: نداشتن اطلاع لازم از مشکلات جدی مدیران بنگاههای اقتصادی است که در زمینه بازار تولید و رقبا اطلاعاتی ندارند.
وی اظهار داشت: شرایط دشوار استفاده از تسهیلات بانکی از دیگر مشکلات پیش روی بنگاههای اقتصادی زودبازده است و برخی از مدیران واحدهای تولیدی به دلیل دسترسی نداشتن به موقع به تسهیلات بانکی خسارتهایی را متحمل میشوند.
وی خاطرنشان کرد: نداشتن تواناییهای مدیریتی هم مشکل بسیاری از این بنگاهها و مدیران بنگاهها با هدف و برخی روشهای انجام کار مطلع نیستند.
محمدرضا ربیعی رئیس سازمان کار و امور اجتماعی گلستان نیز گفت: برای رفع مشکل بیکاری و دغدغه های مردم باید بنگاه های اقتصادی و زودبازده گسترش یابند.
وی افزود: طرح تمام شماری بنگاه های زودبازده در استان یکی از راههای موثر برای صیانت از سرمایه کشور است و برای پایداری بنگاه های زودبازده که از تسهیلات استفاده کرده اند و به ثمر رسیدند لازم است ارتباط مستمری ازسوی دستگاه اجرایی حداقل برای پنج سال برقرار شود.
وی اظهار داشت: کسب آخرین وضعیت و اطلاعات مربوط به بنگاههای اقتصادی، شفاف سازی اقدامات به عمل آمده در زمینه بنگاه های اقتصادی زودبازده و کارآفرین، شناسایی واحدهای مستعد توسعه، حمایت از آنها جهت افزایش تولید ملی و فرصت های شغلی از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح تمام شماری بنگاه های زودبازده که در قالب آن اطلاعات طرحها جمع آوری می شود پایش مستمر برای ماندگاری این بنگاه ها است.
به گفته ربیعی، اجرای طرح تمام شماری بنگاه های زودبازده فرصت خوبی برای چاره جویی به موقع مشکلات اجتماعی کارگری و تسهیلاتی است زیرا برخی از بنگاه های زودبازده که تسهیلات دریافت کرده اند ممکن است با کمبودهایی مواجه شوند که این طرح به شناسایی این کمبودها نیز کمک می کند.
رئیس سازمان کار و امور اجتماعی گلستان بیان داشت: افکار عمومی حق این پرسش را دارد که از زمان اجرای این طرح تاکنون چه اقداماتی از سوی دستگاه های ذیربط استان برای طرحهای زودبازده صورت گرفته است و اجرای طرح تمام شماری در این جهت می تواند نقش موثری ایفا کند.
وی با اشاره به این ویژگیهای طرح خاطرنشان کرد: کلیه طرحهای منعقده در بانکها در مراحل مختلف مشمول طرح تمام شماری و ارزیابی و با روش فراخوان برای اولین بار در کشور از مشارکت مجریان طرح در تکمیل اطلاعات و سرعت بخشیدن به بهره برداری از بانک اطلاعاتی بنگاه های اقتصادی زودبازده استفاده می شود.