محمدعلی حیاتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه معاونت پرورشی و تربیت بدنی به دنبال احساس خلاء تربیتی در وزارت آموزش و پرورش برای بار دوم احیا شد افزود: نمایندگان مجلس در تصویب این قانون تمام جوانب را در نظر گرفته و جایگاه این معاونت را از حوزه ستادی تا مدارس مشخص کرده بودند که متاسفانه در طول چند سال گذشته این قانون به درستی اجرا نشد.
این اظهارات در حالی از سوی مخبر کمیسیون آموزش مجلس بیان می شود که معاونت پرورشی و تربیت بدنی در هفتمین مجلس شورای اسلامی با رای اکثریت نمایندگان مجلس احیا شد. با گذشت بیش از سه سال از احیای این معاونت، سه معاون در راس آن قرار گرفته اند که دو معاون قبلی بارها عناوین دفاتر این معاونت را تغییر داده اند و عملکرد روشنی از این معاونت از خود برجا نگذاشته اند.
نماینده مردم لامرد و مهر با رد این عقیده که عدم تخصیص اعتبار به این معاونت موجب شکست برنامه های آن شد گفت: دولت مسئول تخصیص بودجه در این زمینه بود و چشم پوشی در اختصاص بودجه ربطی به مجلس ندارد. اما از طرفی اگر بخواهیم همه مسائل در این معاونت را به کسری بودجه مرتبط کنیم کار درستی نیست چون مشکلات در این حوزه فراتر از کسری بودجه است.
مخبر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه هنوز دفاتر این حوزه در وزارت آموزش و پرورش به درستی مشخص نشده و همواره درگیر تغییرات متوالی مدیریت هستند، گفت: مجلس برعملکرد کلی این معاونت نظارت دارد ولی نمی تواند وارد جزئیات آن شود.
حیاتی در پاسخ به این سئوال که عدم تعریف مشخص از این معاونت موجب شکست احیای آن شد، اظهار کرد: این طور نیست، معاونت پرورشی و تربیت بدنی برنامه های مشخص و دقیقی دارد که در زمان احیا، مجلس به آن توجه داشت.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان تعریف دقیق خود از این معاونت را به عنوان دلیل احیای آن عنوان نکرد.