به گزارش خبرنگار مهر، یکهزار تعاونی دانشجویان و دانش آموختگان علمی کاربردی پس از انجام طرحهای آمایش استانی تعاونیها و تعیین تعاونیهای دانشجویان و دانش آموختگان علمی کاربردی تشکیل می شوند. همچنین زمینه اشتغال توسط کارگروههای اشتغال هر استان بر اساس ظرفیت استان تعیین می شود.
دانشگاه جامع علمی کاربردی و معاونت تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت تعاون توافق کردند صندوق حمایت از طرحهای اشتغالزا با اختصاص 15 میلیون ریال به هر تعاونی دانشجویان و دانش آموختگان علمی کاربردی جهت تهیه طرح اشتغالزا تشکیل شود که 70 درصد از تعهدات این صندوق بر عهده وزارت تعاون و 30 درصد بر عهده دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار گرفته است.
هر تعاونی دانشجویان و دانش آموختگان علمی کاربردی در برخورداری از تسهیلات مندرج در فصل 3 توسعه بخش تعاون قانون اجرایی شدن سیاستهای اصل 44 قانون اساسی از اولویت برخوردار هستند.
همچنین دانشگاه جامع علمی کاربردی متعهد شد امکان اجرای دوره های خاص تعاون در مقاطع کاردانی (ترمی و پودمانی) و کارشناسی ناپیوسته را برنامه ریزی کند. اولویت محل اجرای دوره ها در مرکز آموزشی علمی کاربردی تاسیس شده در بنیاد توسعه تعاون هر استان است.
وزارت تعاون نیز متعهد شد در قبال ارائه اسناد مثبته بخشی از هزینه پذیرفته شدگان ارکان و کارکنان تعاونیها در 2 رشته کاردانی امور تعاونی و کارشناسی مدیریت تعاونیها توسط تعاونیها، این هزینه را به عنوان پرداخت 4 درصد جق آموزش آنها لحاظ کند. همچنین وزارت تعاون بر تفاهم مقامات این وزارتخانه با وزارت علوم متعهد شد برنامه آموزشی دوره های کوتاه مدت کارآفرینی (4 و 72 ساعته) را جهت اجرا در کلیه مراکز علمی کاربردی به دانشگاه ارائه کند.
وزرای علوم و تعاون توافق کردند که برنامه ریزی آموزش 25 هزار تعاونی در محیط تخصصی توسط دو دستگاه صورت پذیرد. همچنین واحد مشاوره "تعاون و کارآفرینی" با همکاری معاونت تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت تعاون طی حداکثر 4 ماه در 30 واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی می شود.