مجيد قدمي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه كودكان استثنايي روستا حتي اگر بتوانند در مدارس معمولي تحصيل كنند ، هيچ خدماتي در اختيارشان قرار نمي گيرد ، افزود : هر چند كه خانه هاي بهداشت كودكان نابينا و ناشنوا را شناسايي مي كنند ، اما بيشترين آمار كودكان استثنايي متعلق به كودكاني است كه مشكلات هوشي دارند و اين كودكان بايد هر چه سريعتر تحت درمان قرار گيرند.
وي با تاكيد بر اينكه بسياري از كودكان معلول به موقع شناسايي نمي شوند ، افزود : در حال حاضر طرح سنجش توانسته است 75 درصد از مناطق كشور را تحت پوشش داشته باشد ، در حاليكه اين پوشش بايد تا سه سال آينده به صد درصد برسد.
رئيس آموزش و پرورش استثنايي كشور با اشاره به اينكه در سال گذشته حدود 900 هزار نوآموز تحت پوشش طرح سنجش سلامت نوآموزان قرار گرفتند ، اظهار كرد : در سال گذشته بيش از 250 هزار نوآموز تحت پوشش طرح سنجش سلامت قرار نگرفتند و اين در حالي است كه كودكان معلول روستايي فقط در مواقعي شناسايي مي شوند كه با مشكلات حاد براي درمان به شهرها مراجعه مي كنند.
وي با تاكيد بر اينكه اجراي طرح سنجش در روستاها نيازمند بار مالي و نيروي انساني متخصص است ، افزود : اجراي طرح سنجش در مناطق روستايي كشور نيازمند اعتباري بيش از 2 ميليارد تومان است.
دكتر قدمي اظهار كرد : آموزش و پرورش استثنايي در تلاش است كه تا سه سال آينده از محل اعتبارات دريافتي از خانواده هاي شهري بتواند تمام مناطق روستايي كشور را تحت پوشش طرح سنجش قرار دهد.