به گزارش خبرنگار مهر از همدان، صادق واعظ زاده پیش از ظهر امروز در چهارمین جشنواره کارآفرینی رشد دانشگاه بوعلی سینای همدان افزود: برای دستیابی به چشم انداز 20 ساله باید هزاران مجموعه علمی در کشور فعال شوند و مراکز رشد 300 متری در شآن مراکز علمی نیست.
وی تصریح کرد: باید در هر استان چند هزار مجموعه دانش بنیان فعال شوند.
واعظ زاده با اشاره به اینکه در 30 سال گذشته تلاشهای علمی با برنامه مدون انجام نشد، اظهار داشت: چون هدفهای آرمانی با پیروزی انقلاب شکل گرفت دستاوردهایی به وجود آمد که تربیت نیروی انسانی متخصص کمترین این دستاوردها است.
رئیس بنیاد نخبگان کشور ادامه داد: هم اکنون در همه سطوح نیروی انسانی مورد نیاز کشور تربیت شده است و در حال حاضر بزرگترین چالش ما کارآفرینی برای این نیروها است.
معاون رئیس جمهور گفت: هم اکنون راه تولید علم در کشور شناخته و در حوزه فناوری گام های ارزنده ای برداشته شده است اما هنوز هم باید زیرساختها را تقویت کرد زیرا ساختارها، مجموعه ها، تیمها و گروه ها به قدر کافی قوی نیستند.
واعظ زاده همچنین با اشاره به اینکه فعالیت حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با شورای عالی تحقیقات و فناوری موازی نیست، گفت: هر یک از این ستادها وظیفه ای دارند و وظیفه معاونت علمی و فناوری ایجاد هم افزایی و هماهنگی علمی در کشور است.
وی برای راه اندازی دفتر بنیاد نخبگان کشور در استان همدان نیز اعلام آمادگی کرد و گفت: هم اکنون چهار شعبه استان شعبه ای از این بنیاد را راه اندازی کرده اند و چنانچه همدان نیز امکانات اولیه همچون فضای فیزیکی را مهیا کند بنیاد با راه اندازی شعبه در این استان موافق است.
چهارمین جشنواره کارآفرینی رشد دانشگاه بوعلی سینای همدان با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، استاندار همدان و برخی از مدیران و نخبگان این استان برگزار شد که در پایان این مراسم از 15 نفر از نخبگان استان همدان تجلیل شد.