چهارمین جشنواره هنرستان‌های هنرهای زیبا در رشته‌های سینما، عکس، نمایش و هنرهای تجسمی فردا چهارشنبه 21 اسفند در کرمانشاه آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این جشنواره هنرجویان 38 هنرستان هنرهای زیبا از 22 استان کشور 240 اثر در بخش تجسمی، 10 نمایش، 27 عکس و 35 فیلم کوتاه ارائه کرده‌اند و با یکدیگر رقابت می‌کنند.

در چهارمین جشنواره هنرستان‌های هنرهای زیبا کارگاه‌های نقاشی، پوستر، عکاسی، نمایشنامه‌نویسی و فیلمسازی با حضور بهرام کلهرنیا، عبدالحمید پازوکی، سعید اسدی، فرهاد مهندس‌پور، معصومه مظفری و مهرداد اسکویی برپا می‌شود.

همایش پژوهشی آموزش هنر در محورهای تاریخچه آموزش هنر در ایران، مقایسه آموزش هنر در ایران و کشورهای دیگر، بررسی کیفیت آموزش هنر در هنرستان‌های هنرهای زیبا و آموزش هنر و روش‌های سنتی نیز همزمان با این جشنواره برگزار می‌شود. در این همایش دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی، دکتر عبدالمجید حسینی‌راد، اسماعیل شفیعی و اردشیر صالح‌پور سخنرانی می‌کنند و 15 مقاله برگزیده در همایش ارائه و منتشر می‌شود.

همایش مدیران هنرستان‌های هنرهای زیبا با حضور 38 مدیر هنرستان درباره وضعیت آموزش در هنرستان‌های هنرهای زیبا نیز در کنار جشنواره برگزار می‌شود.

چهارمین جشنواره هنرستان‌های هنرهای زیبا از سوی دفتر آموزش و توسعه فعالیت‌های هنری با همکاری اداره کل ارشاد استان کرمانشاه در تالار وحدت، مجتمع آوینی و تالار اننتظار کرمانشاه از 21 تا 23 اسفند برگزار می‌شود.