فضاپیمای کپلر که به منظور انجام یکی از تاریخی ترین ماموریتهای ناسا به فضا پرتاب شده است پس از گذشت سه روز از زمان پرتاب به مدار سیاره ماه رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، فضاپیمای کپلر سه روز پس از آغاز ماموریت خود در روز 8 مارچ به مدار سیاره ماه رسید. این فضاپیما که حامل یک تلسکوپ و یک سری تجهیزات رایانه ای است اکنون 402 هزار کیلومتر از زمین فاصله گرفته است.

به گفته جیمز فنسون مدیر برنامه های ماموریت کپلر این فضاپیما سالانه 16 میلیون و 93 هزار کیلومتر از زمین فاصله خواهد گرفت. تلسکوپ کپلر تنها یک ماه پس از ایجاد نقص فنی در رایانه تلسکوپ هابل به فضا پرتاب شد که طی این ماموریت برنامه پرتاب شاتل آتلانتیس که قرار بود به منظور تعمیر هابل به سوی این تلسکوپ پرتاب شود به تعویق افتاد.

تلسکوپ کپلر قبل از آغاز تصویربرداری از کهکشانها باید از پوششی محافظتی جدا شود تا بتواند تصاویری با کیفیت بالا به ثبت برساند. این تلسکوپ ماموریت مطالعه بر روی 100 هزار تا 170 هزار ستاره شبه خورشیدی را به عهده دارد تا از این طریق بتواند اثری از سیاره های شبه زمینی به دست آورد.

بر اساس گزارش کامپیوترورلد، تا زمانی که فضاپیمای کپلر در حالت ابتدایی خود قرار دارد مهندسان ناسا طی 24 ساعت روز با آن در تماسند اما به محض اینکه فضاپیما در حالت علمی خود قرار گیرد، ناسا هر 4 روز یکبار با آن در تماس بوده و به دلیل اینکه کپلر هر یک ماه یک دور کامل در مدار زمین خواهد زد، اطلاعات ثبت شده توسط آن نیز هر یک ماه به زمین ارسال خواهد شد.