به گزارش خبرنگار مهر، دراین نشست سجاد پورقناد به عنوان نخستین سخنران نمود هنر و خلاقیت بر روی پایگاههای اینترنتی و همچنین تفاوت های وبلاگ و سایت را مورد بررسی قرار داد.
پس از پایان صحبت های این وبلاگ نویس، سیدابوالحسن مختاباد در خصوص تشکیلات صنفی در حوزه مدیریت وبلاگ های تخصصی صحبت کرد .
رئیس کانون پژوهشگران خانه موسیقی در ادامه با اشاره به ظرافت های وبلاگ نویسی گفت : مسئولیت اخلاقی از مهمترین مسائلی است که یک روزنامه نگار ، وبلاگ نویس و به طور کلی فردی که خود را با نوشته و نقد، خود را در معرض دید جامعه می گذارد به شمار می رود.
در ادامه این نشست آرمین صداقت کیش نویسنده و منتقد موسیقی هنجارهای اخلاقی در نوشتارهای اینترنتی را به پنج دسته تقسیم کرد و گفت : احساس مسئولیت و پاسخگویی از مهمترین مسائل در مطالب اینترنتی است که متاسفانه به دست فراموشی سپرده شده است، ایجاد جنجال های اینترنتی ،جو سازی برخی اشخاص علیه خودشان و جمع کردن تعداد زیادی کامنت(یادداشت و نظر) از دیگر مسائل است.
وی در ادامه ناهنجاری های زبانی ، ادعا و بد اخلاقی های اینترنتی و عدم رعایت حقوق معنوی آثار را از دیگر موارد ناهنجاری های اخلاقی در پایگاههای اینترنتی دانست.
دکترمحمد سریر مدیر عامل خانه موسیقی به عنوان آخرین سخنران دراین نشست وبلاگ را نوعی رسانه غیر رسمی عنوان کرد و گفت : اگرچه در وبلاگ نویسی نوعی آزادی بیان نهفته است و می تواند به عنوان رسانه ای غیررسمی مطرح باشد اما خفظ حرمت های اخلاقی در نقد یک هنر و هنرمند از مسائل اساسی وبلاگ نویسی است اما متاسفانه در بسیاری از موارد شاهد هستیم که این اخلاق حرفه ای در وبلاگ هایی که به طور جدی در حوزه موسیقی فعالیت می کنند رعایت نمی شود.
لازم به ذکر است نویسندگان وبلاگهایی چون "تحریر" ،"سوز نی"،"آرپژ"،"موسیقی زمان"،چپ،راست کوک"،"سربانگ" و همچنین مدیران سایت هایی چون "گفتگوی هارمونیک"، "ری را" و "شجریان فنز" در این نشست حضور داشتند. لازم به ذکر است در پایان این نشست،برای انتخاب بهترین مقالات موسیقی سال آینده، آقایان پیمان سلطانی، آروین صداقت کیش، حمیدرضا عاطفی، ابوالحسن مختاباد و حسین علیشاپور به عنوان داوران و سجاد پورقناد به عنوان دبیرمسابقه انتخاب شدند.
مشروح سخنان میهمانان در ادامه ارائه گزارش این نشست منتشر می شود.