به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنایع و معادن، محسن حاتم افزود: سیاست اصلی وزارت صنایع و معادن در بخش تحقیق و پژوهش، تجاریسازی یافتههای پژوهشی است اما حمایت از پایاننامههای تحصیلی را با هدف مرتبط کردن با بخش صنعت انجام میدهد.
وی ادامه داد: وزارت صنایع و معادن برای تجاریسازی یافتههای پژوهشی تاکنون با تعدادی از دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و نیز پارکهای فناوری، قراردادهایی را در خصوص موضوعات مختلف بخش صنعت و معدن منعقد کرده است.
حاتم تصریح کرد: با وجود محدودیت های اعتباری، وزارت صنایع و معادن به عنوان متولی بهرهگیری از نتایج پژوهشی تلاش کرده است تا از پروژههایی که قادر باشند وارد جرگه تجاریسازی شوند، حمایت کند.
وی توجه جدی به تحقیق و پژوهش را ضروری خواند و خواستار حمایتهای بیشتر از مراکز تحقیق و توسعه در بنگاههای صنعتی، تولیدی و خدماتی در کشور شد.
حاتم افزود: بنگاههای اقتصادی برای حفظ و توسعه بازارهای داخلی و خارجی باید در تحقیق، پژوهش و گسترش دانش فنی و تکنولوژی پیش قدم باشند.
معاون وزیر صنایع و معادن در ادامه گفت: سیاست وزارت صنایع و معادن درباره ایجاد مراکز تحقیق و توسعه در واحدهای صنعتی و تولیدی، همواره سیاستهای تشویقی و فرهنگسازی بوده و در همین راستا نیز تاکنون بسیاری از واحدهای بزرگ صنعتی کشور از وجود این مراکز بهرهمند هستند.
وی تصریح کرد: هماکنون بیش از هزار و500 واحد عظیم صنعتی کشور که حدود 60 تا 70 درصد ارزش افزوده بخش صنعت را تامین میکنند، دارای مراکز تحقیق و توسعه هستند و تلاش می شود برخی از واحدها که عمدتا واحدهای کوچک و متوسط هستند نیز با اجرای سیاست های تشویقی به این سمت سوق یابند.