رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: برخی معاونان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه ای به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از سیاستهای بنده به عنوان رئیس دانشگاه صنعتی شریف انتقاد کرده اند.

سعید سهراب پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: "برخی معاونان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نامه ای به وزیر نوشته اند و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز نامه را برای بنده ارسال کرده است. البته بنده هم جوابشان را داده ام."

وی تصریح کرد: "متاسفانه نه تنها کمک نمی کنند بکله فقط می توانند ایراد بگیرند!"

رئیس دانشگاه صنعتی شریف افزود: "آیا یکدفعه شنیده اید که چون دانشگاه صنعتی شریف دانشگاه خوب کشور است بنابراین بگویند کمک فوق العاده ای هم به این دانشگاه می شود."

وی انتقاد برخی معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را در پی تصمیم دانشگاه صنعتی شریف برای تعیین شرایط جدیدی جهت پذیرش بدون کنکور دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه از شهریور ماه 1388 دانست و به مهر گفت: منتقدان می گویند دانشگاه صنعتی شریف با این طرح جدید خود دانشگاههای خارج را خیلی مهم فرض کرده است. این انتقاد شبیه شعار است!"

دکتر سهراب پور افزود: "از یک طرف برخی به غلط می گویند که 90 درصد دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف به خارج می روند و وقت و انرژی زیادی از مسئولان دانشگاه می گیرند که اثبات کنیم این آمار بزرگنمایی است و غلط است. وقتی هم که می خواهیم ابتکار و تدبیری کنیم تا همین تعدادی هم که می روند کاهش پیدا کند، باز هم ایراد می گیرند."

رئیس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: "دانشگاه صنعتی شریف از یک طرف دانشگاهی است که همه دنیا آن را قبول دارد اما در داخل کشور خودمان اصلا کمک که نمی کنند، هیچ ایراد نیز می گیرند."

به گزارش مهر، رئیس دانشگاه صنعتی شریف در آخرین روزهای سال 1387 در نشستی مطبوعاتی از شرایط جدیدی برای پذیرش بدون کنکور دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه از شهریور ماه 88 خبر داد.

وی در جمع خبرنگاران درباره پذیرش بدون کنکور در دانشگاه صنعتی شریف گفته بود: دانشگاه صنعتی شریف برای جذب هر چه بیشتر فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاههای کشور و رقابت با دانشگاههای دنیا آمادگی دارد کلیه فارغ التحصیلان دانشگاههای کشور که موفق به اخذ پذیرش همراه با بورس شده در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری از 20 دانشگاه برتر جهان شده اند را در شهریور ماه 88 بدون آزمون ورودی و در چارچوب آئین نامه استعداد درخشان جذب کند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف از انستیتوتکنولوژی ماساچوست، دانشگاه استانفورد، انستیتو تکنولوژی کالیفرنیا، دانشگاه هاروارد، دانشگاه کمبریج، دانشگاه آکسفورد، دانشگاه شیکاگو، دانشگاه کلمبیا، دانشگاه پرینستون، دانشگاه تورنتو، دانشگاه کرنل، دانشگاه میشیگان، دانشگاه ایلی نویز، کالج امپریال لندن، دانشگاه مک گیل، دانشگاه کارنگی ملون، دانشگاه پرودو، دانشگاه کالیفرنیا و انستیتو تکنولوژی جورجیا به عنوان 20 دانشگاه برتر دنیا نام برد.   

وی گفته بود: کلیه افرادی که بر اساس این طرح در مقطع دکتری دانشگاه صنعتی شریف پذیرش می شوند از همان ابتدای تحصیل تحت پوشش دستیار پژوهشی قرار می گیرند و این دستیار پژوهشی تا چهار سال در صورت رضایتمندی از عملکرد وی ادامه پیدا می کند. افرادی نیز در مقطع کارشناسی ارشد 20 دانشگاه برتر جهان موفق به اخذ پذیرش همراه بورس شده اند نیز بدون کنکور در دانشگاه صنعتی شریف ثبت نام می شوند اما دیگر دستیار پژوهشی به آنها تعلق نمی گیرد.

به گفته رئیس دانشگاه صنعتی شریف علاقمندان واجد بهره گیری از تصمیم جدید دانشگاه صنعتی شریف می توانند جهت تشکیل پرونده و اخذ پذیرش حداکثر تا 15 خرداد ماه به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه صنعتی شریف مراجعه کنند.

سهراب پور در پاسخ به اینکه افراد با چه توجیهی می توانند 20 دانشگاه برتر جهان را رها کنند و به صنعتی شریف بیایند؟ خاطرنشان کرده بود: خیلی ها موفق به اخذ پذیرش همراه بورس شده اند اما نتوانسته اند ویزا بگیرند. این پیشنهاد دانشگاه صنعتی شریف برای کسانی که نمی خواهند ایران را ترک کنند و یا برای افرادی که موفق به دریافت پذیرش همراه بورس از 20 دانشگاه معتبر جهان شده اند اما موفق به دریافت ویزا نشده اند مفید است.