به گزارش خبرنگار مهر در مشهد کامران دانشجو ظهر یکشنبه در همایش توجیهی انتخابات ریاست جمهوری استانهای خراسان، گلستان و سیستان و بلوچستان افزود: اداره کشور در ایران از طریق اتکا به آرای عمومی و انتخابات است و الگو دانستن مردمسالاری دینی و تاکیدات قانون اساسی، اهمیت انتخابات در جمهوری اسلامی را نشان می دهد.
معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر حاکمیت اخلاق در انتخابات گفت: اخلاق مهمترین وجه تمایز انتخابات در نظام جمهوری اسلامی با دموکراسی غربی است.
وی با بیان اینکه انتخابات سالم سبب نشاط، اقتدار، همبستگی، وحدت ملی و انسجام اسلامی و سربلندی کشور میشود، گفت: احزاب، گروههای سیاسی، مطبوعات، خبرگزاریها، ماموران امنیتی، دستگاه قضایی، مردم و کاندیداها به عنوان عوامل موثر در انتخابات باید قانونمدار باشند.
دانشجو با رد نظریه تقلب در انتخابات افزود: مکانیزمی در انتخابات نظام جمهوری اسلامی وجود دارد که کسی نمیتواند سازمان یافته در انتخابات تقلب کند.
وی با بیان اینکه قانونمندی و قانونگرایی یکی از شاخصهای انتخابات سالم است، بر رعایت اسلامیت در انتخابات تاکید کرد.
دانشجو با اشاره به بایدها و نبایدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: نظارت دقیق بر ستادهای انتخاباتی توسط کاندیداها، رعایت انصاف و اعتدال در تبلیغات و صداقت و بیطرفی در گزارشها از سوی مجریان انتخابات و رسانهها، رعایت اصل بیطرفی، مسئولیتپذیری همه عوامل موثر در انتخابات و دعوت به مشارکت حداکثری برای کور کردن فتنهها از بایدهای انتخابات است.
وی تصریح کرد: تخریب نظام و چهرههای آن، سیاهنمایی، تحریک حساسیتهای قومی و محلی که متضاد با منافع ملی است و موضعگیریهایی که سبب بیاعتمادی به انتخابات شود از مهمترین نبایدهای انتخابات است.