اراک - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان مرکزی گفت: در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری بیش از چهار هزار نفر از هم اکنون تا اعلام نتایج انتخابات بر روند انتخابات در استان مرکزی نظارت می کنند.

حجت الاسلام محمدتقی عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک اظهار داشت: این نیروها از میان معتمدین مردم انتخاب شده و پس از آموزش از ابتدای شروع فعالیتهای انتخاباتی  تا اعلام نتایج انتخابات رئیس جمهوری بر روند انتخابات نظارت خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه شش هزار و 500 نیرو در مجموع  برای نظارت بر انتخابات در استان فعالیت خواهند داشت، یادآور شد: چهار هزار نیرویی که در انتخابات اخیر حضور می یابند بر اساس نیاز صندوقهای اخذ رای بر انتخابات نظارت می کنند و هر گونه تخلف را رصد می کنند.

حجت الاسلام عزیزی با اشاره به سازماندهی این نیروها عنوان کرد: ناظران هر صندوق از سه تا هفت نفر می تواند متغیر باشد.