رحیم حیدریان گفت: در راستای اهداف و برنامه‌های معاونت فنی ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران، نشست هماهنگی رؤسای انجمن‌های ورزشی برپا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر ورزش محلات مناطق شهرداری تهران در ادامه اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های قبلی، دو جلسه هماهنگی در روزهای سه‌شنبه هفته گذشته و همچنین روز شنبه با حضور رؤسای انجمن‌های ورزشی مناطق در دفتر معاونت فنی ورزشی سازمان برگزار شد و سیاست‌های ورزشی معاونت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حیدریان ادامه داد: در نشست‌های مذکور مقرر شد، آیین‌نامه مسابقات و همایش‌های ورزشی سال جدید توسط رؤسای انجمن‌ها تدوین و پس از تأیید رئیس سازمان ورزش شهرداری به مدیران ورزش مناطق 22گانه ابلاغ شود.

قائم‌مقام معاونت فنی ورزشی شهرداری تهران در پایان افزود: تقویم پیشنهادی ورزش در سال جاری بر اساس ناحیه‌محوری در مناطق 22گانه تدوین و تنظیم شده و امیدواریم طبق برنامه در تمامی نواحی پایتخت، تقویمی مجزا به مرحله اجرا درآید.

رضایت 90 درصدی تهرانی ها از تجهیزات ورزشی شهرداری در پارک ها
مدیرکل دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهر تهران از رضایت 90 درصدی شهروندان از تجهیزات ورزشی پارک ها و نیز فعالیت ها و اقدامات شهرداری تهران در توسعه ورزش همگانی خبر داد.

سیدرضا مصطفوی با اشاره به نظرسنجی انجام شده از شهروندان درگروه های مختلف سنی درباره فعالیت ها و اقدامات شهرداری تهران در حوزه ورزش همگانی گفت: بیش از 50 درصد شهروندان از ایستگاه ها و تجهیزات ورزشی نصب شده در پارک ها استفاده می کنند که 93 درصد آنها از کار با این دستگاه ها رضایت دارند.

وی افزود: همچنین بر اساس این نظرسنجی 89 درصد از افراد، از تجهیز و ساماندهی وسایل ورزشی در پارک ها و بوستان ها اطلاع دارند که 8/88 درصد از آنها از این نوع ساماندهی و تجهیز اظهار رضایت می کنند.

مصطفوی با اشاره به نظر شهروندان درباره ضرورت پرداختن شهرداری تهران به ورزش همگانی گفت: بیش از 80 درصد پاسخگویان گزینه های زیاد و خیلی زیاد و 15 درصد آنها نیز گزینه "تا حدودی" را انتخاب کرده اند. همچنین 83 درصد شهروندان پخش رادیویی و تلویزیونی فعالیت های ورزش همگانی شهرداری تهران را مناسب و خیلی مناسب می دانند.

مدیرکل دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهر تهران افزود: 62 درصد افراد شرکت کننده در نظرسنجی، انتشار کتاب ها و بروشورها و نیز فعالیت های شهرداری تهران برای معرفی ورزشکاران مطرح را مفید و مثبت ارزیابی کرده اند.

وی تصریح کرد: در مجموع، شاخص رضایت شهروندان از ایستگاه ها و فعالیت های ورزشی شهرداری تهران به این شکل است که 7/46 درصد آنها رضایت زیاد، 23 درصد رضایت نسبی و 22 درصد رضایت خیلی زیاد دارند.

مصطفوی درباره نظر شهروندان نسبت به تاثیرات شرکت در فعالیت های ورزشی نیز گفت: حفظ تندرستی، تقویت قوای جسمانی، شادابی و نشاط، موفقیت در انجام کارهای روزانه، احساس آرامش روانی، آشنایی با افراد جدید، بهبود روابط خود با دیگران و بالا رفتن آستانه تحمل از جمله مواردی است که 60 تا 90 درصد شهروندان با آن موافق بوده اند.