به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علیرضا رحیمی عصر چهارشنبه در همایش " مدیران بزرگ، مدارس کوچک و آینده سبز" در گرگان افزود: نیمی از مدارس کشور به صورت "مدیر آموزگاری" اداره می شوند و در مدارس زیر 71 نفر دانش آموز به صورت مدیر آموزگاری و بالای 70 نفر یک مدیر مستقل داشتند که این طرح در حال تغییر است.
وی اظهار داشت: مدیر آموزگار کلاس پنج پایه حداقل مسئولیت هشت نفر را بر عهده دارد و محتوایی را که برای چهار هزار جلسه تدوین می شود را باید در 800 جلسه تدریس کند.
وی خاطرنشان کرد: امروز نظریات متعددی در مورد علم مدیریت وجود دارد و بیشتر کسانی که انسانهای تاثیر گذاری در جوامع بودند از جوامع کوچک رشد کردند و اگر احتمال بدهیم که یکی از بچه ها از افراد موثر جامعه می شود، رفتار و نگاه ما موثر و عوض می شود.
به گفته رحیمی، اگر بخواهیم آینده ای سبزتر داشته باشیم، لازمه اش این است که در کار خود توجه ویژه ای داشته باشیم و باید به مدارس کوچک توجه ویژه کنیم.
مدیرکل دفترآموزش و خلاقیت پیش دبستانی و ابتدایی وزرات آموزش و پرورش بیان داشت: در بحث مزایا و تسهیلات باید به پدیده مدیر آموزگاری توجه کنیم و خود را بیشتر از آنچه که می دانیم باور داشته باشیم.
وی مهمترین هدف نوع توجه به رده بندی مدارس ابتدایی را تغییر نگرش مسئولان دانست و یادآورشد: این مسئله تا حدودی محقق شده است.
وی عنوان کرد: استفاده از شیوه های صحیح تربیتی مورد انتظار همه بوده و امروزه شیوه تنبیه بدنی از شیوه های مردود شده است.