ناهید مشکوری نجفی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: معاونت علمی رئیس جمهور و بنیاد ملی نخبگان اقداماتی را انجام داده اند که مراکز رشد به ویژه مراکز رشد دانشگاهی در این زمینه فعال تر شوند.
وی افزود: طبق این اقدامات قرار است تاییدیه های علمی به جای عبور از پروسه های طولانی در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران بر اساس مکانیزمهای مشخصی در دانشگاهها صادر شود.
مشکوری همچنین با انتقاد از نحوه رتبه بندی مراکز تحقیقاتی از سوی وزارت علوم ادامه داد: رویکرد جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای امتیازدهی فروش دانش فنی است. چنین رویکردی مستلزم آن است که مراکز تحقیقاتی زمینه های لازم برای فروش دانش فنی را در اختیار داشته باشند.
وی بر ارائه خدمات به مراکز رشد فارغ از نظام بوروکراسی تاکید کرد و گفت: وقتی بحث تجاری سازی می شود در واقع بحث فرصتهای زود گذر است از این رو در تمام دنیا در این زمینه کوتاهترین راه و فارغ از فضای بوروکراسی انجام می شود.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی افزود: این در حالی است که در کشور ما تمام تقاضاها باید از این کانال عبور کند که این امر مجال برداشتن گامهای بعدی را از ما می گیرد.