به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی کارگزار ظهر پنجشنبه در نشست هماندیشی مدیران استان خراسان رضوی افزود: نمیتوانیم جامعه روستایی را از این خدمات محروم کرد زیرا فناوری اطلاعات مختص به شهرها نیست از اینرو باید به سمت استفاده از این خدمات در روستاها حرکت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تجهیزات نرمافزاری و سختافزاری ایجاد پست بانک در روستاها ایجاد شده و تاکید بر استفاده از امکانات موجود در روستاها است و هم اکنون اولویت اول برای ساختمان پست بانک، ساختمان مخابرات و سپس ساختمان پست و دیگر سازمانهای اداری موجود، در روستاست.
مدیرعامل مخابرات استان خراسان رضوی عنوان کرد: از امکانات مخابراتی که در این دفاتر ایجاد شده، حداقل پهنای باند 2 مگابیت، حداقل 3 دستگاه رایانه، پرینتر، اسکنر، وبکم، تجهیزات پستی و اسکناس شمار بانکی را میتوان نام برد، به علاوه حداقل یک نفر نیروی انسانی فوق دیپلم و یا دیپلم نیز در این دفاتر مشغول خدمترسانی به مردم خواهد بود.
وی بیان داشت: تمام دستگاههای اجرایی که بتوانند خدمات خود را به صورت مجازی ارائه کنند، امکان ارائه خدمت از طریق این دفاتر را خواهند داشت و فراخوان بخش خصوصی نیز طی سال جاری اعلام خواهد شد.
کارگزار افزود: شبکه بانکی کشور و سیستم کارت سوخت جزو دو موردی هستند که به سمت استفاده از IT حرکت کرده و موفق نیز بودهاند همچنین استفاده از IT در واقع مصداق اصلاح الگوی مصرف است، همانگونه که الگوی مصرف سوخت در کشور تغییر کرده است.
مدیرعامل مخابرات استان خراسان رضوی ادامه داد: تاکید سند چشمانداز 20 ساله، برنامه چهارم توسعه و سند راهبردی توسعه فناوری اطلاعات بر جنبش نرمافزاری و توسعه ارائه خدمات به روستاها، جزو الزامات داخلی برای توسعه استفاده از IT در کشور به خصوص روستاها است.
وی عنوان کرد: برای رسیدن به این هدف، علاوه بر الزامات بینالمللی مانند تعهداتی که ایران در اجلاس سوئیس برای توسعه خدمات فناوری در روستاها تا سال 2015 داد و الزام یونسکو در زمینه توسعه فناوری اطلاعات، الزامات داخلی نیز وجود دارد.