وي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" ، افزود: استفاده از فناوري صلح آميز هسته اي نياز و حق مسلم ما است و اروپا و آژانس نيز بر اساس معاهدات بين المللي بايد به اين حق مسلم ايران احترام بگذارند.
امين زاده خاطرنشان كرد: ايران كشوري منزوي در جهان نيست بلكه كشوري بالنده در عرصه بين المللي است و مي خواهد بالنده تر نيز شود.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس خاطرنشان كرد : فهماندن اين مساله كه ايران توان دسترسي به بسياري از فناوري ها را دارد هميشه با قطع رابطه امكان پذير نيست و اهرم هاي ديگري نيز وجود دارد.
وي تاكيد كرد: قرار است با تعامل خوب بين المللي و حفظ تماميت ارضي ، استقلال و عزت كشور و منافع ملي اين تعاملات را ادامه دهيم.
امين زاده قطع روابط با آژانس به دنبال فشارهاي وارده از سوي آمريكا و اروپا به جمهوري اسلامي را مفيد ندانست و افزود: همكاري با آژانس ادامه خواهد داشت اما بايد راههاي ديگري غير از قطع رابطه با آژانس براي رسيدن به حقوقمان پيدا كنيم.
نماينده مردم تهران با اشاره به اينكه اروپا در زمينه مسايل هسته اي به تعهداتي كه به ايران داده به خوبي عمل نكرده است، گفت:
مسايلي نظير فعاليت هاي هسته اي بحثي دوطرفه است و بايد بگوييم قرار نبوده است تعهدات ما اجرا و تعهدات آنها باقي مانده يا متوقف شود.
وي تاكيد كرد: بايد با استفاده از ابزارهاي ديپلماسي و سياسي اين مساله را به اروپا تفهيم كنيم كه با يك كشور توانمند و قدرتمند روبرو است كه بر خواسته هاي خود براي رشد كشور اصرار دارد.
نماينده مردم تهران در ادامه تصريح كرد: اولين گام اروپاييان بايد اجراي تعهداتي باشد كه در زمينه فعاليت هاي هسته اي جمهوري اسلامي ايران داده اند .