به گزارش خبرگزاری مهر، امیرمسعود علمداری، مجری آموزشگاه مرکز مطالعات و تولیدات فیلم انیمیشن حوزه هنری با بیان این مطلب افزود: این کلاسها از الگوهای موفق علمی کاربردی در کشور کانادا برگرفته و با شرایط کنونی ایران تطبیق داده شده است.
وی با اشاره به برپایی کلاسهای موردی بر اساس ضرورت نیاز انیمیشن در ایران عنوان کرد: کلاسهای انیمیشن ایران برای همگامی با توسعه کمی و کیفی انیمیشن در دنیا انتخاب شده و شامل آموزشهای ابتدایی و تکمیلی است.
مجری برپایی دورههای آموزشی مرکز انیمیشن حوزه هنری همچنین گفت: دورههای ترمی نیز با توجه به روند کیفی و تکنیکی انیمیشن روز جهان برنامهریزی شده است که مسیر تحول کیفی و کمی در تولید انیمیشن ما نیز جدا از آن نیست.
وی ادامه داد: اغلب کلاسهای موردی بر اساس روشهای علمی به صورت کارگاهی و عملی دایر میشود و هنرجویان میتوانند از ابتدای دوره همراه با آموزش، با توجه به امکانات موجود در آموزشگاه به صورت کارگاهی و علمی آموزش ببیند.
علمداری با بیان اینکه در دورههای ترمی اغلب کلاسها عملی است، اظهار کرد: ترم پایانی (سوم) به طور کامل اختصاص به پروژه دارد و تولید یک انیمیشن به طور کامل بر عهده هنرجویان گذاشته میشود.
وی اظهار کرد: هدف از تاسیس این آموزشگاه تربیت هنرمندان و نیروهای کارآمدی است که پس از فراغت از دورههای طراحی شده قابلیتهای لازم را برای اشتغال در یک یا چند پست انیمیشن داشته باشند.
این دورهها با حضور برخی از مطرحترین انیماتورها و مدرسان انیمیشن ایران همچون عبدالله علیمراد، بهرام عظیمی، بزرگمهر حسینپور و... برگزار میشود.