به گزارش خبرنگار مهر، محمود صیدانلو در این نشست با تاکید بر اینکه ورزش اساسا یک مقوله فرهنگی به حساب میآید خاطرنشان کرد: این موضوع در عرصه فوتبال به خاطر نفوذ عمیق و گستردگی آن اهمیت بیشتری پیدا میکند.
وی تصریح کرد: در میان 49 فدراسیونی که در ورزش ایران فعالیت میکنند تنها در فوتبال شکستها و پیروزیها بازتاب گستردهای پیدا میکند. پس باید در مقابل مشکلات فرهنگی پیش آمده همه احساس مسئولیت داشته باشند.
صیدانلو در تعیین اولویتبندی فرهنگی اظهارداشت: در جهت اصلاح الگوی رفتاری باید از روشهایی بهره ببریم که در تغییر رفتارها کارآمد و موثر باشند. پس باید شکستها را جزئی از فوتبال بدانیم و درست و عاقلانه با آن برخورد داشته باشیم. در غیر این صورت فوتبال آسیبی جدی میبیند.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی سازمان تربیت بدنی با تاکید بر نتایج مطلوب برخوردهای ارشادی و آگاهیبخش خاطرنشان کرد: اگر فضای فوتبال کشور با این روال نامطلوب پیش رود اجازه نمیدهیم لیگ برتر نهم با این فرهنگ آغاز شود.
وی با بیان اینکه داشتن کانونهای هواداران برای تیمها الزامی شده است گفت: سازمان تربیت بدنی با توجه به اساسنامه و عملکرد جمعیت حامیان هواداران آن را نهادی ضروری و مفید در جهت اصلاح الگوی رفتاری هواداران میداند.
همچنین در این نشست محمدرضا تهرانی رئیس هیئت مدیره جمعیت حامیان هواداران فوتبال تصریح کرد: این جمعیت در مدت هفت - هشت ماهی که از شکلگیری آن میگذرد اقدامات مفید و زیادی در بحث مسائل فرهنگی انجام داده است.
وی گفت: کار فرهنگی در ورزشگاهها با حرف، شعار و پارچهنویسی به سرانجام نمیرسد. باید حرکتهای ملی و اساسی انجام داد. نخستین حرکت جمعیت حامیان هواداران فوتبال هم 24 مهرماه سال گذشته و در جریان دیدار دو تیم ایران و کرهشمالی انجام شد.
محمدرضا تهرانی رئیس هیئت مدیره جمعیت هواداران فوتبال نیز با ابراز امیدواری از اصلاح الگوی رفتاری در فوتبال کشور گفت: با ارایه الگوهایی در جهت اصلاح رفتاری هواداران تلاش خواهیم کرد.
وی افزود: با اینکه این جمعیت نوپا و تازه تاسیس است اما در همین مدت کوتاه اقدامات مفید و موثری در جهت بحث فرهنگی ورزش انجام داده است.
نشست با اعضای هیئت مدیره جمعیت حامیان هواداران فوتبال با مدیر کل دفتر امور فرهنگی سازمان ترتبیت بدنی چهارشنبه در ورزشگاه شیرودی برگزار شد.