اراک - خبرگزاری مهر: مدیرکل بنیاد مسکن استان مرکزی گفت: در سال جاری 10 هزار جلد سند مالکیت روستایی در این استان صادر می‌شود.

امیرحسین عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با تاکید بر اینکه صدور اسناد روستایی در راستای رسمیت بخشیدن به مالکیت روستاییان است، افزود: از آنجا که تا پایان برنامه چهارم 50 درصد اماکن روستایی باید سنددار می شد، بیش از 50 درصد این امر تحقق یافته و از برنامه جلوتر هستیم.

وی با اشاره به 100 هزار واحد روستایی اضافه کرد: از این تعداد 62 هزار واحد دارای سند روستایی هستند.

وی با اشاره به تملک و واگذاری زمین در روستاها به منظور زیرساختها و امکان ایجاد مسکن برای روستاییان فاقد مسکن، اظهار داشت: سال گذشته 334 قطعه زمین با متراژ 88 هزار و 392 متر مربع برای ساخت مسکن روستایی در اختیار روستاییان قرار گرفت.   

وی افزود: از 370 واحد مسکونی برای محرومان، 92 واحد مسکونی به اتمام رسید و 279 واحد مسکونی باقی مانده در دستور کار قرار دارد.

عباسی عنوان کرد: اعطای تسهیلات ودیعه مسکن با سقف انفرادی سه میلیون تومان به 366 نفر از متقاضیان که هیچ امکانی برای پیش پرداخت مسکن نداشتند داده شد.

وی با اشاره به تهیه طرح روستای نمونه گفت: هدف از تهیه این طرح ایجاد زیرساختها و امکانات اشتغالزایی با توجه به پتانسیلهای روستاهای مورد هدف است.

عباسی با تاکید بر اینکه در سال گذشته سه روستا با اعتبار 300 میلیون ریال در دستور کار قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: همزمان اجرای این طرح در دو روستا انجام می شود که دو میلیارد و 305 میلیون ریال برای این دو طرح اختصاص یافته است.

وی از دیگر طرحهای این بنیاد را تهیه طرح بازنگری روستا عنوان کرد و افزود: این طرح به بررسی نیازهای روستاها می پردازد که در سال گذشته طرح بازنگری 10 مورد روستا با اعتبار یک میلیارد و 350 میلیون ریال در دستور کار قرار گرفته است.