معاون امداد و نجات هلال احمر استان قم در زمينة مقابله با حوادث احتمالي از جمله زلزله در استان گفت : ما هم اكنون 10 پايگاه امداد درون شهري را در سطح استان تجهيز كرده‌ايم و از نظر آموزش نيز 150 هزار كتاب آموزش همگاني را به طور رايگان در اختيار خانواده‌ها قرار داده‌ايم.

مرتضي سليمي در گفت‌وگو با خبرنگار مهردر خصوص آموزش‌هاي تخصصي دوره‌هاي امدادي گفت: خوشبختانه اولين مركز آموزش امداد نجات كشور در قم چندي پيش افتتاح شد و هم اكنون گروه‌هايي از امدادگران هشت استان كشور مشغول گذراندان دروه‌هاي تخصصي آواربرداري، امداد جاده‌ايي و نجات در كوهستان هستند.

وي در زمينة آموزش امداد و كمك‌هاي اوليه صورت گرفته، اظهار داشت : 54 هزار نفر در كلاس‌هاي آموزش كمك‌هاي اوليه شركت كرده‌اند و براي كليه افراد در مقاطع سني، دوره‌هاي آموزش 8 ، 32 و 160 ساعته داريم و تاكنون 25 هزار نفر از دانش‌آموزان، مربيان مهدهاي كودك، پرسنل نيروي انتظامي، دانشجويان، دانشگاه‌ها و پرسنل آمادگاه منظريه، ندامت‌گاه‌هاي مركزي و كانون اصلاح تربيت در طرح آموزش خود امدادي هلال احمر، آموزش‌هاي لازم را ديده‌اند.

وي  سليمي در پايان به نقش مؤثر مانورهاي شهري و منطقه‌اي جهت مقابله با حوادث و سوانح توسط اقشار مختلف مردم ‌پرداخت و گفت : با رسيدن فصل تعطيلات، توجه خانواده‌ها و جوانان نسب به فراگيري آموزش همگاني افزايش يافته و هلال احمر برنامه‌هاي خاصي را با همكاري ديگر نهادهاي فرهنگي استان در طرح اوقات فراغت در زمينة فراگيري آموزش‌هاي همگاني و تخصصي در نظر گرفته است.

 در همين زمينه  كمالي رييس ستاد حوادث غير مترقبة استان هم  در گفتگو با خبرنگار مهرگفت : براي آمادگي نيروهاي استان ، اقدامات مختلفي را در زمينه هاي  امدادي و پشتيباني جهت مقابله با حوادث طبيعي از جمله زلزله در استان انجام داده‌ايم.

كمالي در خصوص آمادگي نيروهاي امدادگر و توجه  هلال احمر استان به مسأله آموزش همگاني براي مقابله با حوادث طبيعي مانند زلزله ، اظهار داشت: در حادثة زلزلة شهر بم، قم اولين استان غير مجاور كشور بود كه خود را به منطقه رساند و با امكانات امدادي خود به ياري آسيب‌ديدگان پرداخت.