حسن بنیانیان در دفتر همایش‌های سازمان تبلیغات اسلامی قم گفت: اگر شناخت لازم نسبت به شعار سال اصلاح الگوی مصرف در مدیران پدیدار و جایگاه فرهنگسازی شناخته شود، رسالت هنرمندان در پاسخگویی به نیاز مدیران آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس حوزه هنری در نشستی با رسانه‌ها با طرح دیدگاههای خود نسبت به اهمیت موضوع اصلاح الگوی مصرف در تحقق شعار دهه چهارم انقلاب "عدالت و پیشرفت" گفت: باید بپذیریم این شعار یک مسئله همه‌گیر ریشه‌ای و بلندمدت است و باید اقدام‌های هوشمندانه برای اجرایی ساختن آن انجام شود تا به عنوان نقطه عطف در تحقق شعار سال تداوم یابد.

وی در ادامه افزود: برای تحقق شعار سال باید سه عامل منابع و شناخت انواع آن، اهداف شعار سال برای پیشرفت جامعه بر اساس الگوی عدالت و پیشرفت و روش‌های بهینه مصرف منابع با هم پیوند داشته باشند.

بنیانیان در ادامه یادآور شد: وقتی مقام معظم رهبری وارد این موضوع می‌شوند باید همه سلسله مراتب مدیران ارشد، میانی و اجرایی در همه قوا موضوع را در حوزه مسئولیت خود بررسی کنند؛ چرا که مهمترین عامل در درست مصرف کردن منابع داشتن اعتقاد، برنامه و اجرا کردن طرح‌ها و فعالیت‌ها براساس برنامه‌های دقیق و تخصصی است.

بنیانیان در بخش دیگر سخنان خود به ناشناخته ماندن بسیاری از منابع کشور همچون منابع انسانی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: نعمت نفت در کنار همه آثار مثبت خود ما را از شناخت بسیاری از منابع کشور همچون پیدایش دانش شناخت منابع، دانش مصرف بهینه منابع، دانش پیوند دادن بین مصرف منابع و اهداف فردی و اجتماعی غافل کرده است.

وی به ضرورت فرهنگسازی در تحقق شعار سال پرداخت و گفت: مسئله اسراف نشانه ضعف مدیریتی و کارشناسی ساختارهای اجرایی ماست و اگر بخواهیم مسئله را به صورت ریشه‌ای حل کنیم باید با استفاده از یک حرکت فرهنگی و بکارگیری صاحب نظران عرصه‌های مدیریتی و شناخت علمی و فرهنگی از موضوع، نقاط ضعف را شناسایی و برای برطرف کردن آن اقدام کنیم.

در پایان این نشست دکتر بنیانیان به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد و در خصوص نقش حوزه هنری در تحقق شعار اصلاح الگوی مصرف گفت: در حوزه هنری همین دیدگاهها را بین مدیران و هنرمندان مطرح کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم این رویکردها در قالب آثار هنری در اختیار مدیران اجرایی قرار بگیرد.

وی در پایان هشدار داد که باید مراقب بود بدسلیقگی‌ها و اعمال مدیریت غلط و نشناختن دقیق موضوع اصلاح الگوی مصرف ذائقه مردم را نسبت به این امر بلندمدت تلخ نکند.