به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، دوستعلی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران در تالار پیامبر اعظم کرمان اظهار داشت: در عین حال این امر نشان از افزایش رشد و توسعه سیاسی کشور است.
وی خاطرنشان کرد: در انتخابات همه باید برنامه های خود را بیان کنند اما باید ابعاد اخلاقی و دینی را در تبلیغات رعایت کنیم و در نهایت مردم باید رئیس جمهور را مشخص کنند اما بکار گیری الفاظ زشت قابل قبول نیست و از هرکس و از هر جناح ناپسند است.
دوستعلی با اشاره به برخی تخریبهای صورت گرفته در روزهای اخیر بر علیه دولت نهم خاطرنشان کرد: توهین به دولت و تخریب غیر منصفانه در نهایت منجر به ضربه به نظام می شود.
وی یادآور شد: متاسفانه برخی افراد در روزهای اخیر اقدام به نقد غیر منصفانه دولت نهم می کنند و دولت را متهم به بی هویتی می کنند در حالیکه دولت نهم منتخب دولت و تنفیذ شده از سوی رهبر معظم انقلاب است.
حمله به دولت در آستانه انتخابات به انقلاب لطمه می زند
وی افزود: تقسیم بندی گروههای سیاسی به "بی هویت و با هویت" جفای به انقلاب و موجب لطمه خوردن به ارزشهای نظام می شود در حالیکه اینگونه حمله کردن به دولت در آستانه انتخابات و با اهداف خاص به انقلاب ضربه می زند.
وی گفت: برخی از مسائل در ادبیات انتخاباتی نمی گنجد و بهتر است به جای تخریب طرف مقابل به ارائه راهکارهای و برنامه های خود و کاندیدای مورد نظر بپردازیم تا اینکه عملکرد دیگری را زیر سئوال ببریم.
وی با اشاره به مسئله الحاق سازمان حج و زیارت به میراث فرهنگی گفت: طبق صورت جلسه موجود الحاق سازمان حج و زیارت به میراث فرهنگی منوط به نظر مثبت رهبر معظم انقلاب بود که پس از اظهار نظر ایشان عملا منتفی شد، اما پس از آن برخی افراد اقدام به جو سازی کردند که به دور از انصاف است در حالیکه رهبر انقلاب بارها در سخنرانی های خود از دولت نهم به عنوان دولت کار و خدمتگزار تعریف کرده اند.
دبیر هیئت دولت افزود: در مقابل این جو سازی ها مردم تشخیص می دهند که چه کسی به تخریب می پردازند و به موقع جواب خواهند داد.
وی افزود: امروز کسانی دست به تخریب دولت می زنند که روزگاری تمام ارزشهای دینی و انقلابی را زیر سئوال می بردند اما حالا از چپ و راست دولت را تخریب می کنند.
وی گفت: در روزهای اخیر نیز برخی شروع به جو سازی برعلیه صدا و سیما کرده اند و صحبت یکجانبه گرایی را در آستانه انتخابات مطرح می کنند، مگر می شود صدا و سیما از رئیس جمهور خبری پخش نکند، آن هم رئیس جمهور پرکاری که هر روز در مراسم ها و جلسات بسیاری شرکت می کند این درحالی است که هنوز زمان تبلیغات انتخاباتی شروع نشده کاندیداهای مطرح در فضایی باز به ابراز نظر و سفرهای انتخاباتی می پردازند.
انتخابات جشن سیاسی کشور است
وی انتخابات را یک جشن سیاسی در کشور خواند و گفت: انتخابات در ایران حکایت از اصل مردم سالاری دینی دارد و نشانگر بلوغ و شعور مردم ایران است که در طول انقلاب بارها نتایج آن مشخص شده است.
وی در جواب یکی از خبرنگاران در مورد خبر منتشر شده در زمینه اظهار نظر یکی از مسئولان روزنامه جمهوری اسلامی گفت: این سخنان از سوی فرد مورد نظر تکذیب شده است و به نظر می رسد تنها یک بد اخلاقی سیاسی و جو سازی بوده است اما در مجموع ارائه این سخنان آن هم به رئیس جمهور یک کشور نکوهیده است.
وی گفت: رئیس جمهور اعتقادی به جوابگویی به این بد اخلاقی ها ندارد بلکه تنها تاکید بر کار و تلاش برای خدمت به مردم دارد و می گوید مردم باید در این زمینه قضاوت کنند.
وی درخصوص ضعف اطلاع رسانی در دولت نهم گفت: دولت نهم دولت کار و تلاش است و شاید همین مسئله موجب شده تاحدودی از کارهای تبلیغاتی فاصله بگیرد اما تا جایی که توان بوده است سعی شده عملکرد دولت به مردم بیان شود.
عملکرد نیروی انتظامی در برخورد با اراذل و اوباش قابل دفاع است
وی در خصوص نظر دولت درخصوص گشت ارشاد گفت: رسالت نیروی انتظامی ایجاد نظم و امنیت درجامعه است و دولت نیز از عملکرد نیروی انتظامی در برخورد با پدیده اعتیاد و اراذل و اوباش دفاع می کند.
دبیر هیئت دولت افزود: اما در زمینه پوشش و برخورد با بدحجابی باید فرهنگ سازی در جامعه انجام شود و برخورد تند در این زمینه جزء سیاست های دولت نیست چونکه اعتقاد داریم جوانان سرمایه های اصلی کشور هستند و باید با برخورد مناسب این موضوع درجامعه تببین شود.
دوستعلی افزود: جوانان باید راهنمایی شوند اما در کنار این مسئله نباید گذاشت عده ای هم از این فضا برای ترویج بی بند و باری استفاده کنند.