رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به تعدد آن دسته از داوطلبان ریاست جمهوری که عدم صلاحیت آنان برای نامزدی در انتخابات محرز است ابراز امیدواری کرد که قانون مصوب مجلس برای اصلاح قانون انتخابات که با مخالفت شورای نگهبان به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته است ، تا انتخابات آتی اجرایی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو عصر چهارشنبه در دومین روز از زمان ثبت نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دهم در جمع خبرنگاران با اشاره به تشکیل ستاد صیانت از آرا در درون ستادهای کاندیداها گفت : ما به ساختار درون سازمانی ستادها کاری نداریم ، لذا هر ستادی می تواند بنا به نیاز خود کمیته های مختلفی داشته باشد تا کار خود را جلو ببرد.

وی ادامه داد : اگر ستادها از ما بخواهند که ساختار درون سازمانی آنها برای ما ملاک باشد ، مطمئنا این موضوع برای ما وجاهتی ندارد و مردم هم از ما می خواهند که ما تنها در مدار قانون حرکت کنیم.

رئیس ستاد انتخابات کشور افزود: ستاد انتخابات کشور تنها جایگاه قانونی نظارت بر انتخابات را به رسمیت می شناسند و مردم نیز به این موضوع اشراف دارند ، مطمئنا صیانت از آرای مردم را یکی از مهمترین وظایف خود می دانیم و در چارچوب قانون درباره این موضوع حرکت خواهیم کرد.

دانشجو همچنین با اشاره به انتشار خبری در یکی از رسانه های گروهی از قول وی مبنی بر نادیده گرفتن تقاضای فعالان سیاسی گفت: اگر فعالیت افراد درون سازمانی است به ما ربطی ندارد اما اگر این بخش ها برای داشتن وجاهت قانونی و جایگاه تلاش می کنند آنها از سوی ما و مردم این وجاهت را ندارند لذا نباید به مردم بی احترامی کنیم چون ما بر اساس قانونی عمل می کنیم که مردم به آن رای داده اند و مجلسی که مردم آن را انتخاب کرده اند این قانون را تصویب نموده است.

معاون سیاسی وزیر کشور در پاسخ به سئوال خبرنگاری درباره استفاده از نیروهای خارج از وزارت کشور در ستاد انتخابات خاطرنشان کرد 170 نفر در ستاد مرکزی مشغول به فعالیت هستند که 17 نفر این افراد که بیشتر کارهای پشتیبانی از قبیل تایپ و کاربری رایانه را بر عهده دارند قراردادی هستند.

وی افزود: همواره وجود نیروهای قراردادی در انتخابات از جمله انتخابات ریاست جمهوری هشتم و نهم را شاهد بودیم و تعداد نیروهای قراردادی در انتخابات مجلس هشتم نیز 16 نفر بوده است.

خبرنگاری ازدانشجو پرسید که مرجع جلوگیری از ثبت نام هایی که بعضا باعث انعکاس وسیع شرایط نامناسب افراد در رسانه های خارجی می شود کجاست، گفت: ما با تذکر و خواهش هایی که داشته ایم از افرادی که برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دهم می آیند درخواست کرده ایم که جدای از این که شرایط رجل سیاسی مدیر و مدبر با تعریف خواست خود را داشته باشند و شأنیت لازم برای انجام هدف مقدس ریاست جمهوری اسلامی ایران را در گفتار ، رفتار و ظاهر خود رعایت کنند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در روز دوم ثبت نام از کاندیداها شاهد سیر نزولی ثبت نام چنین افرادی برای انتخابات ریاست جمهوری دهم بوده ایم تصریح کرد: قانونی توسط مجلس برای جلوگیری از چنین ثبت نام هایی تصویب شد که پس از ارجاع آن به شورای نگهبان با مخالفت این شورا مواجه شد و هم اکنون در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال رسیدگی است.اگر چه این قانون به انتخابات ریاست جمهوری امسال نخواهد رسید امیدواریم که به انتخابات بعدی برسد.

دانشجو ادامه داد: در حال حاضر بنده به عنوان رئیس ستاد انتخابات کشور باید قانون فعلی را اجرا کنم اما اگر قانون محدودیتی برای ثبت نام قائل شود در زمان ثبت نام ها می توان این محدودیت ها را اعمال کرد. در حال حاضر بر اساس قانون باید از کسانی که برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دهم مراجعه می کنند ثبت نام کنیم و در حال حاضر تنها می توانیم خواهش کنیم کسانی که بدین منظور به ستاد انتخابات مراجعه می کنند شأن انجام این هدف مقدس را رعایت کنند.