به گزارش خبرنگار مهر از کرمان ، میرحسین موسوی داوطلب نامزدی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان کرمان با بیان اینکه روز شنبه رسما در وزارت کشور برای نامزدی انتخابات ثبت نام خواهد کرد گفت: این ثبت نام به مباحث مربوط به انصراف من را پایان می دهد.
وی در پاسخ به سئوال درباره محرومیت زدایی از استان کرمان گفت: کرمان ظرفیتهای زیادی برای توسعه دارد و یک دوره رونق هم داشت اما این رونق متوقف شده است و من دوباره چرخ این رونق را به حرکت در می آورم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: توسعه زیرساختها ضروری است و باید با برنامه ریزیهای بلند مدت و سرمایه گذاریهای طولانی این موضوع را حل کرد.
وی در پاسخ به سئوالی در مورد نحوه نگرشش به آزادی مطبوعات گفت: ما باید گردش اطلاعات را به صورت راحت و روان در کشور داشته باشیم . مردم باید محرم نظام باشند البته هر کشوری اسراری دارد که محدود است که همان اطلاعات هم چند وقت بعد به روی مردم گشوده می شود ولی در کشورما بسیاری از اطلاعات به صورت بیهوده نگاه داشته می شود.
دید امنیتی به نشریات ندارم
موسوی تصریح کرد: هر برخوردی با مطبوعات باید در چارچوب قانون اساسی انجام شود و من دید امنیتی به نشریات ندارم و توقیف مطبوعات را هم گره گشا نمی دانم.
وی در مورد ایده تلویزیون خصوصی گفت: این مسئله برای توسعه کشور ضرورت دارد و من از آن دفاع می کنم. برای خارج کردن انحصار از صدا و سیما از راه قانونی این مسئله را پیگیری می کنم . البته این موضوع باید به خواست عمومی تبدیل شود و همه به ضرورت آن پی ببرند.
بسیجی روستازاده خواهم ماند
میرحسین موسوی در پاسخ به سئوالی در مورد زندگی خصوصی خود گفت: من روستا زاده ای هستم که اگر انقلاب نبود من هم اینجا نبودم و انشاءالله سعی خواهم کرد که این روحیه روستازادگی را حفظ کنم و یک بسیجی روستازاده باقی بمانم.
وی ادمه داد: من 3 دختر دارم که همگی ازدواج کرده اند و 5 نوه دارم . همسری دارم که فرهنگی و قرآن پژوه است و بیشتر قرآن را حفظ است و در امور هنری هم نظریه پرداز است و جا دارد که از ایشان تقدیر کنم.
میرحسین موسوی گفت: آشفتگی سیاستها باعث ترس از هماهنگی در جامعه می شود و امروز بیش از هر چیز به امید نیاز داریم اگر امید نباشد اعتیاد، مهاجرت و مشکلات فرهنگی ایجاد می شود.
وی در پاسخ به سئوالی در مورد نظر صریحش پیرامون نهضت آزادی گفت: من راجع به نهضت آزادی بارها در هفته های اخیر جواب داده ام که شما را به همان جوابها در روزنامه های کشور ارجاع می دهم.
میرحسین موسوی در مورد مدل توسعه در ایران اظهار داشت: من هیچ وقت نگفتم که باید مدل توسعه ما ژاپن اسلامی باشد ما باید دنبال مدل توسعه بومی خود باشیم.
احترام دولت را باید حفظ کرد
نخست وزیر دوران دفاع مقدس در پاسخ به سئوالی در مورد سخنرانی تخریبی برخی از هوادارانش در استان کرمان نسبت به دولت نهم گفت: من با تخریب سیاسی مخالفم ولی برای نقد آمده ام و نقد می کنم. البته که باید احترام دولت را نگاه داشت.
رسانه ملی به وظیفه خود عمل نمی کند
وی درباره عملکرد صدا و سیما نیز گفت: رسانه ملی در جریان انتخابات به وظیفه خود عمل نمی کند.
میرحسین موسوی در پاسخ به سئوالی در مورد دیدگاهش نسبت به بسیج گفت: افتخار می کنم که خود را یک بسیجی به معنای واقعی کلمه می دانم و دوست دارم با بسیجیان محشور شوم.
بسیج وحدت و استقلال ایران را حفظ کرد
وی افزود: بسیج استقلال، وحدت و استقلال کشور ما را حفظ کرد و متعلق به متن و توده مردم است.
میرحسین موسوی گفت: اینکه شما می بینید یک بسیجی با قدرت و تعصب از عقیده اش دفاع می کند نشان می دهد که نفع مادی در این میان نیست و او به خاطر دفاع از اسلام این کار را انجام می دهد. بسیجی برای خودش چیزی نمی خواهد اینکه بحث می کند و گاهی تند می شود به خاطر دفاع از اسلام است.
وی گفت: باید نوعی آگاهی جامع در مورد بسیج پیدا شود.
بسیج باید فراگیر و فراتر از همه جناحها باشد
میرحسین موسوی در مورد وضعیت بسیج گفت: بسیج باید به دانشگاه و حوزه پیوند بخورد تا بسیجیهای واقعی مثل باکریها پیدا شوند. بسیج باید فراگیر و فراتر از همه جناحها باشد.
وی در مورد ارتباط با نسل جوان گفت: ابتدا که من به صحنه آمدم برخی گفتند که من متعلق به نسل اول انقلاب هستم و نمی توانم با جوانان ارتباط برقرار کنم ولی حالا این حرفها کمتر بیان می شود.
به گزارش مهر ، میرحسین موسوی در مورد جمع آوری گشتهای ارشاد و تناقض این وعده با اختیارات رئیس جمهور گفت: ما در کشور قدرت مطلق نداریم و رئیس جمهور هم مثل ناصرالدین شاه نیست که هر کاری خواست بکند. من در حدی که طبق قانون مختار هستم حرکت می کنم و به شعارهایم پایبندم.
وی در پاسخ به سئوالی در مورد استعفای ناگهانی اش و بدون اطلاع امام در سال67 گفت: آن استعفا بر اساس یک اعتقاد صورت گرفت و بعد از آن نیز امام تا آخر عمر مبارک خود بارها دولت را مورد تایید قرار دادند. دلیل استعفای من این بود که در یک دوره احساس کردم که نمی توانم به وظایف قانونی ام عمل کنم. نمی خواستم به چیزی که اعتقاد نداشتم عمل کنم. اما این را برای خود افتخار می دانم که امام لطف کردند و مرا به کار فرا خواندند.
میرحسین موسوی افزود: بعد از این جریان از ایشان وقت گرفتم . امام فکر می کردند من به خاطر اینکه تعزیرات حکومتی را از من گرفته اند ناراحت شده ام و استعفا داده ام . وقتی که مسئله را توضیح دادم و گفتم که علم هر کس برای او حجت می آورد و برای من حجت شد که نمی توانم وظایفم را انجام دهم ، نصیحت کردند و من گفتم تسلیم اراده شما هستم و همیشه هم افتخار کرده ام که تسلیم اراده امام بوده ام.