به گزارش خبرنگار مهر در ساری، ولی الله فرزانه شامگاه چهار شنبه در کمیته بحران واحدهای تولیدی مازندران اظهار داشت: هزینه کردن تسهیلات به غیر از طرح تولیدی و استفاده نادرست از تسهیلات بانکی در به ثمر رساندن اهداف پیش بینی شده از جمله سوء مدیریت در واحدهای صنعتی است که منجر به بحران می شود.
وی افزود: داشتن نیروی کار اضافی و عدم برخورداری از نیروهای ماهر و آموزش دیده از مسائل دیگری است که بر گستردگی بحران این واحدها می افزاید.
رئیس کمیته بحران واحدهای صنعتی مازندران در خصوص نحوه توزیع تسهیلات بانکی از سوی دولت گفت: دولت در ارائه تسهیلات بانکی و اعتبارات تولیدی به طرحهای توسعه ای تمایل بیشتری دارد.
وی تصریح کرد: به دلیل تجربه تولید کننده دولت از طرحهای توسعه ای حمایت می کند.
معاون برنامه ریزی استاندار مازندران خاطرنشان کرد: طرحهای توسعه ای اگر با مدیریت و منطقی نباشد منجر به بحران در واحد صنعتی خواهد شد و موردهای بسیاری در این خصوص در استان وجود دارد.
وی خواستار نظارت بیشتر و دقیق تر و ارزیابی تراز مالی واحدهای تولیدی از سوی متولیان صنعت در استان شد تا از بروز بحران های مالی جلوگیری شود.
به گزارش مهر در این کمیته مشکلات مالی چهار واحد صنعتی از قبیل چسب سازی، کارتن سازی، کنسرو ماهی و قطعه سازی مورد بررسی و منجر به صدور رای برای برطرف کردن مشکلات آنان گردید.
این چهار واحد صنعتی که برخی نیز از واحدهای موفق در سطح کشور هستند با دریافت تسهیلات ریالی و ارزی در سالهای گذشته و ناتوانی از بازپرداخت اقساط این تسهیلات به دلیل شرایط های مختلفی از جمله نداشتن سرمایه در گردش، اقتصاد کشور، عدم مدیریت و حتی مشکلات خانوادگی دچار بحران شدید مالی شده اند که در این جلسه حدود چهار ساعته راه حل های برون رفت از این مشکلات پیشنهاد و اجرایی شد.