مدیر کل سلامت شهرداری تهران با تاکید براینکه با همکاری مناطق 22 گانه شهرداری تهران خواهان افزایش سطح سلامت جامعه از طریق هماهنگی بین بخشی و مشارکت مردمی هستیم اظهار داشت : می خواهیم با حضور خود مردم، سطح سلامت جامعه را افزایش دهیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عباس تقی زاده با اشاره به اجرای پروژه محله سالم در شهرداری تهران گفت: در حال حاضر برخی از مدیران وهمکاران ما در حوزه سلامت نگاه آموزشی ومناسبتی به حوزه سلامت دارند . این در حالی است که نگاه به بحث سلامت باید عملیاتی و مداوم باشد.

مدیر کل سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه الگوی محله سالم در قالب یک مدل تحلیلی با نام مدیریت سلامت شهری مبتنی بر جامعه با رویکرد محله محوری به ادارات سلامت مناطق 22 گانه شهرداری تهران ابلاغ شده است اظهار داشت : تفاوتی که میان عملکرد ادارات سلامت با سایر مجموعه ها وجود دارد رویکرد اجتماعی این ادارات به موضوع سلامت است .

این مسئول با اشاره به اینکه حوزه سلامت علاوه بر امور فرهنگی همچون برگزاری همایش ، کارگاه وغیره نیازمند رویکرد اجتماعی است تصریح کرد : رویکرد ما در پروژه محله سالم رویکرد اجتماعی با هدف افزایش سرمایه اجتماعی و سلامت جامعه است .

تقی زاده با تا کید براینکه اداره کل سلامت شهرداری تهران با همکاری سایر مناطق خواهان افزایش سطح سلامت جامعه از طریق هماهنگی بین بخشی ومشارکت مردمی است اظهار داشت : می خواهیم با حضور خود مردم ، سطح سلامت جامعه را افزایش دهیم.

این مسئول رویکرد محله سالم را در راستای  پروژه شهر سالم برشمرد وافزود : مدل تحلیلی مدیریت شهری مبتنی بر جامعه با رویکرد محله محوری (الگوی محله سالم ) در حال حاضر در شهرداری تهران تدوین شده است وبا همکاری ادارات سلامت مناطق 22 گانه تکمیل تر خواهد شد.

مدیر کل سلامت شهرداری تهران از مذاکره با سازمان جهانی بهداشت برای ارایه مدل محله سالم خبر داد و گفت : امیدواریم این طرح به عنوان یک طرح  محلی در حوزه سلامت از سوی این سازمان اجرایی شود.