معاون وزیر نفت از برگزاری دومین همایش ملی سی ان جی در تاریخ 4 و 5 مرداد ماه امسال با رویکرد اصلاح الگوی مصرف سوخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عزیزاله رمضانی در نشست شورای راهبردی همایش ملی CNG گفت: دومین دوره این گردهمایی با تاکید و محوریت اصلاح الگوی مصرف، برگزار خواهد شد تا زمینه اجرای فرمایشات رهبر معظم انقلاب در این بخش فراهم شود.

وی ادامه داد: پیش بینی می کنیم که دراین دوره با بررسی های لازم و مباحث کارشناسی بیانیه ای صادر شود که زمینه های کاهش مصرف را فراهم کند و جهت گیری آن بهبود الگوی مصرف سوخت در بخش حمل و نقل باشد.

در ادامه این نشست نیز سید مصطفی علوی مدیرعامل شرکت گاز خودرو با اشاره به حضور مسئولان 3 انجمن‌ بین المللی ANGVA، IANGV و NGVA به همراه صاحب نظرانی همچون پروفسور ارهارد و دکتر هریس در دومین همایش سی ان جی، اظهار کرد: تاکنون برنامه‌های اجرایی این گردهمایی همچون موضوعات میزگردها، جدول زمان بندی، سخنرانان و مدعوین ویژه و موضوعات کلیدی مورد بحث تعیین شده است.