به گزارش خبرنگار مهر در بناب، رئیس سازمان آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در این مراسم گفت: با کمک خیرین و نیکوکاران، مدرسه سازی در ایران به یک فرهنگ تبدیل شده است.
فیروز رضایی اذعان داشت: ایران در آستانه ورود به جایگاه برجسته ای است و کار تعلیم و تربیت اصلاً کار کوچکی نیست.
وی با بیان اینکه از جمله سرآمدترین کارهای نیک مسئله تعلیم و تربیت و مدرسه سازی است تصریح کرد: مدرسه مکان تعلیم و تربیت و تولد دوباره انسان است و خیرین مدرسه ساز به لحاظ ارزش والای فعالیت خویش، خردمندترین نیکوکاران هستند.
رضایی تصریح کرد: فرزندان جامعه عصاره و حیات زندگی هستند و اگر آنان را در مسیر سعادت هدایت نماییم، عظیم ترین کارهای را انجام داده ایم.
رضایی اظها رداشت: خیرین بناب در جهت توسعه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری تعلیم و تربیت گام بزرگی برداشته اند.
فرماندار بناب نیز در این آیین فرماندار گفت: از بین 217 آموزشگاه شهرستان بناب 45 آموزشگاه نیاز به نوسازی و بازسازی دارد.
بهنام رضوانی با بیان این که صحنه های مختلف تاریخ ایران برآمده از آحاد ملت است اظهار داشت: پیروزی، استقلال، دفاع از کشور، سازندگی و اتکای به مردم در طول 30 سال حاکی از نقش اساسی مردم ایران می باشد.
وی تصریح کرد: اگر مردم در صحنه و حامی سیاست ها و برنامه های دولت نباشند نمی توانیم ادعا کنیم کشوری باثبات و در حال جهش هستیم.
رئیس شورای آموزش و پرورش بناب اضافه نمود: جمعیت بناب به لحاظ توسعه در تمامی بخش ها رو به رشد است و برابر آمار رسمی سال 1385 شاهد رشد 2 درصدی هستیم که از میانگین استانی بسیار بالاست.
رضوانی با بیان این که بناب در سال 1400 به یک شهر 100 هزار نفری تبدیل می شود، تاکید کرد: این منطقه نیازمند مراکز علمی و آموزشی خوب و توسعه یافته است و اتکای صرف به اعتبارات دولتی موجب می شود ساخت 350 کلاس درس غیرقابل استفاده این شهرستان 20 سال طول بکشد که این امر لزوم به میدان آمدن خیرین مدرسه ساز را بیش از پیش آشکار می سازد.
نایب رئیس شورای فرهنگ عمومی بناب اذعان داشت: در عرض چهار سال خدمت دولت نهم پنج میلیارد تومان برای ساخت 115 کلاس درس هزینه گردید.
وی در پایان از همکاری دولت برای مشارکت در طرح های خیرین مدرسه ساز در شهرستان بناب خبر داد.
در این مراسم خیرین مدرسه ساز مجموعاً 5/2 میلیارد تومان تعهد از قبیل ساخت مدرسه، اهدای زمین، تخریب و نوسازی مدرسه، تجهیز مدرسه و... را برای آموزش و پرورش شهرستان بناب برعهده گرفتند.
شهرستان 125 هزار نفری بناب با نزدیک به 25 هزار دانش آموز در 127 کیلومتری جنوب مرکز استان آذربایجان شرقی واقع شده است.