به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، دکتر محسن آرمین پیش از ظهر پنجشنبه در ستاد 88 استان خراسان رضوی و در جمع شهروندان مشهدی افزود: چهره موسوی برای ما چهره مبهمی نیست بلکه او یک استاد دانشگاه و یک هنرمند است.
وی با بیان اینکه موسوی عضو فرهنگستان هنر بوده است و با مقوله دانشگاه، دانشجو و هنر آشناست، افزود: میرحسین در حال حاضر در جامعه رای منفی ندارد و ما از رای بیشتر موسوی برای تغییر استفاده خواهیم کرد.
آرمین ادامه داد: موسوی نمی تواند نسبت به عرصه هنر و کتاب و تبدیل دانشگاه به پادگان بی تفاوت و موافق باشد.
وی گفت: مهمترین شاخص ها برای حمایت از موسوی محبوبیت و پایگاه رای ایشان است و آمارها نشان می دهد موسوی پس از آقای خاتمی در بین چهره های اصلاح طلب بیشترین میزان رای را دارد.
آرمین خاطرنشان کرد: خصوصیت مهم این است که در جامعه ما نگاه منفی نسبت به میرحسین موسوی وجود ندارد و او کمترین رای منفی را در بین کاندیداها داراست.
نماینده مردم تهران در مجلس ششم با بیان اینکه انتخابات یک پدیده مهم سیاسی است، افزود: این مهمترین عرصه ای است که ما در عمل سیاسی با آن روبرو هستیم و تحرکات سیاسی در سطوح و اقشار مختلف همگی در مقطع انتخابات است که تبلور و تجلی پیدا می کند.
سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان در این دوره شعاری که مطرح کرده اند فراتر از دیدگاه های جناحی و حزبی بوده است که انتخابات دوره دهم برای اصلاح طلبان فرصتی مغتنم برای تغییر است.
وی در ادامه به تحلیل وضعیت اقتصادی کشور پرداخت و گفت: دولت نهم ثروتمندترین دولت در تاریخ ایران با 300 میلیارد دلار درآمد ارزی در این چهار سال بوده است.
آرمین ادامه داد: اگر اقدامات دولت نهم واقعیت داشته باشد باید این اقدامات در زمینه های عمرانی و توسعه رشد همچنین در آمار بیکاری کاهش نشان دهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ششم با بیان اینکه رشد سرمایه گذاری در فاصله سال 79 تا 83، 5/9 درصد بوده است، افزود: این سرمایه گذاری در سال 84 تا 88 در دولت آقای احمدی نژاد، 8/4 دهم درصد بوده است.
وی سرمایه گذاری صنعتی سال 79 تا 83 در دولت اصلاحات را 5/12 درصد عنوان کرد و افزود: این سرمایه گذاری از سال از سال 84 تاکنون 2/2 درصد بوده است.
آرمین ضریب جینی در مورد اختلاف طبقاتی در سال 80 را چهار هزار و 250 ده هزارم اعلام کرد و گفت: این ضریب در سال 83، سه هزار و 995 ده هزارم و سال 86، چهار هزار و 45 ده هزارم بوده است.
سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با بیان اینکه جمعیت زیر خط فقر نسبی کشور در سال های 80 و 83 ، پانزده درصد بوده است، افزود: این جمعیت در سال 84 و 86 به ترتیب 19 و 21 درصد بوده است.
وی افزود: جمعیت زیر خط فقر مطلق در سال 80 و 83، دو درصد بوده که این جمعیت در سال های 84 و 86 به ترتیب به پنج درصد و هفت درصد رسیده است.