سمنان - خبرگزاری مهر: نماینده دامغان در مجلس از ارائه طرح ایجاد وزارت حج و اوقاف و امور خیریه به مجلس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در دامغان، حجت الاسلام حسن ملک محمدی ظهر پنجشنبه در اولین همایش استانی وقف و روحانیت در شهرستان دامغان گفت: این طرح از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس نهم ارائه شده است که در کمیسیون فرهنگی در حال بررسی کارشناسی با همکاری دولت است.

وی افزود: از راه وقف، خیرات و برکاتی نصیب جامعه می شود که پایان ناپذیر است و مردم استان نیز نسبت به مسئله وقف اهتمام جدی دارند.

استاندار سمنان نیز در این همایش گفت: تحول چشمگیری در سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بوجود آمده است که استان سمنان نیز از آن بهره مند بوده است.

علی عبداللهی خواستار توجه جدی به دانشکده علوم قرآنی شاهرود در افزایش اعتبارات و بازسازی اماکن متبرکه استان سمنان شد.

در استان سمنان 154 بقاع متبرکه و اماکن مذهبی 800 مسجد وجود دارد.

اولین همایش استانی وقف و روحانیت با حضور سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور و مسئولان استانی در دامغان برگزار شد.