گرگان - خبرگزاری مهر: همزمان با هفته میراث فرهنگی و موزه، سه نمایشگاه شامل، نمایشگاه نقاشی کودکان، عکس و خواندن کتبه های اسلامی سنگ مزارها در گلستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون گردشگری و امورفرهنگی سازمان میراث فرهنگی گلستان پیش از ظهر سه شنبه در حاشیه نمایشگاه نقاشی کودکان در موزه گرگان گفت: با توجه به اهمیت آشنایی کودکان و نوجوانان با موزه و مباحث میراث فرهنگی و ارزش حفاظت از این آثار، اقدام به برپایی این مسابقه و نمایشگاه شد.

حمید منوچهری افزود: در این مسابقه که با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برگزار شد، 150 دانش آموز با نقاشی هایی با موضوع موزه و میراث فرهنگی، شرکت کرده و به رقابت پرداختند.
 
همچنین مسابقه خواندن "خطوط کتیبه های اسلامی و سنگ مزارها" توسط دانشجویان دانشگاه های استان گلستان در موزه گرگان برگزار شد و به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

نمایشگاه عکس کاوش و باستان شناسی دانشجویان آموزش عالی گلستان نیز در دانشگاه منابع طبیعی و علوم کشاورزی گرگان دائر شد.

در این نمایشگاه 40 عکس با موضوعات مرمت، کاوش و باستان شناسی به مدت دو روز در محل دانشگاه پردیس برگزار شد.

این نمایگشاه از امروز آغاز شده و تا پنجشنبه ادامه دارد.