به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سیدحسن حسینی صبح شنبه در بازدید از یک کارگاه ورمی کمپوست واقع در اطراف گرگان افزود: مقدمات ساخت این کارخانه از سوی این موسسه در استان در دست اجرا و پیگیری است.
وی اظهار داشت: یکی از روشهای موثر در مدیریت و خنثی کردن آثار نامطلوب پسماندها، تبدیل آنها به کمپوست و بهره گیری از آنها به عنوان کود آلی در کشاورزی است.
وی خاطرنشان کرد: تهیه کود (کمپوست) از زباله مخلوط با توجه به ترکیبات مختلف آن، موضوع مهمی است که باید توجه خاصی به آن شود.
حسینی یادآور شد: افزایش احداث کارگاه های کمپوست نشان دهنده نگاه ویژه به مقوله های محیط زیست و توسعه پایدار در کنار صرفه های اقتصادی و جنبه اشتغالزایی در کشور است.
سرپرست موسسه بازیافت گلستان بیان داشت: اکنون روزانه 500 تن زباله در شهرهای استان جمع آوری می شو و 51 درصد زباله های استان گلستان شهری، روستایی و بیمارستانی بوده که روزانه 170 تن زباله خشک از آن آنالیز می شود.
وی خاطرنشان کرد: از 40 درصد زباله خشک بازیافت شده، به طور متوسط روزانه 400 کیلو لاک، 400 کیلو پت، 150 کیلو شیشه و 40 کیلو لاستیک در محل کارخانه کمپوست زون غربی (آق قلا) بازیافت می شود.