به گزارش خبرنگار مهر، انتخاب و معرفی اعضای هیئت علمی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی از میان کلیه اعضای هیئت علمی تمام وقت با مرتبه های مختلف صورت می گیرد.
اعضای منتخب باید از میان اعضای هیئت علمی تمام وقت با وضعیت استخدامی رسمی قطعی و شاغل دارای حداقل پنج سال سابقه همکاری که حداقل امتیازات را احراز کرده اند، انتخاب شوند.
این افراد باید در مرتبه استادی حداقل 200 امتیاز، در مرتبه دانشیاری حداقل 175 امتیاز، در مرتبه استادیاری حداقل 160 امتیاز و در مرتبه مربی حداقل 125 امتیاز را کسب کنند.
مناطق دوازده گانه دانشگاه باید از واجدین شرایط به ازای هر 150 نفر عضو هیئت علمی یک نفر و حداکثر پنج نفر را به دفتر استخدام هیئت علمی سازمان مرکزی معرفی کنند.
مراحل داوری آثار و عملکردهای متقاضیان در قالب هفت کمیسیون تخصصی رشته های علوم پزشکی، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، دامپزشکی، هنر و معماری و فنی مهندسی ابتدا در کمیته داوری واحد و سپس در کمیته داوری منطقه و در نهایت کمیته داوری سازمان مرکزی مستقر در دفتر استخدام هیئت علمی انجام می پذیرد.
کلیه واحدهای دانشگاهی باید براساس این دستوالعمل با تکمیل فرمها گزینش اساتید نمونه نسبت به معرفی افراد پیشنهادی حداکثر تا پایان خرداد ماه سال 88 به مناطق مربوط و مناطق دانشگاهی نیز تا پایان تیرماه سال جاری نسبت به ارسال آثار و فرمهای مرتبط افراد پیشنهادی به دفتر استخدام هیئت علمی سازمان مرکزی اقدام کنند.
نحوه امتیازدهی در فرمهای گزینش اساتید نمونه دانشگاه آزاد اسلامی سال 88 به اختراع و اکتشاف ثبت شده در داخل و یا خارج از کشور که به تایید علمی و رسمی مراجع ذیصلاح رسیده باشد، اثر بدیع و ارزنده هنری برای اعضای هیئت علمی گروه هنر که به تایید مراجع ذیصلاح رسیده و حداقل در سطح کشور مطرح شده باشد، خلاقیت و نوآوری، مقاله علمی - پژوهشی، مقاله علمی - ترویجی، مقاله علمی - مروری، همایش های علمی معتبر، مقاله ISI، تالیف وتصنیفی کتاب، ترجمه کتاب، امتیاز پایان نامه دکتری و کارشناسی ارشد، امتیاز طرحهای تحقیقاتی و فنی اختصاص دارد.
امتیاز پایه دانشگاهی، امتیاز فعالیت اجرایی، امتیاز تالیف و تدوین جزوات درسی، چهره های ماندگار، کیفیت تدریس، کمیت تدریس، امتیاز مناطق محروم از دیگر امتیازات اعضای هیئت علمی است.