نورولوژیستهای کانادایی کشف کردند که خوش خلقی با اثراتی که بر کورتکس بصری مغز می گذارد همانند یک لنز صورتی موجب می شود که افراد دنیا را زیباتر ببینند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه تورنتو اولین آزمایش مستقیم تاثیر خوش خلقی بر نگاه انسانها به دنیا را انجام دادند و کشف کردند که خوش خلقی سیستم فیلترهای بصری انسان را تغییر می دهد و موجب می شود که افراد از طریق لنزهای صورتی ذهنی دنیا را بهتر ببینند.

در این خصوص این دانشمندان اظهار داشتند: "خوش خلقی و بد اخلاقی روش عملکرد کورتکس بصری انسان و حالت نگاه ما را به دنیا تغییر می دهد."

نتایج این تحقیقات که در ژورنال نوروساینس منتشر شده است نشان می دهد زمانی که فرد خوش خلق است کورتکس بصری اطلاعات بیشتری را دریافت و پردازش می کند درحالی که بد اخلاقی موجب می شود که دید انسان محدود شود.

این محققان در آزمایشات خود از روزنانس مغناطیسی استفاده کردند و نشان دادند که کورتکس مغز چگونه اطلاعات بصری را زمانی که داوطلب خوش خلق، با حالت روحی خنثی و یا بد اخلاق است پردازش می کند.

در این آزمایشات کشف شد که "عینک صورتی خوش خلقی" قدرت ادراکات بصری را افزایش می دهد و این موجب می شود که افراد دنیا را از پشت عینک خوش بینی، زیباتر و بهتر ببینند.