به گزارش خبرنگار مهر،عبدالوحید فیاضی بعداز ظهر دوشنبه در در دیدار با جمعی از زنان فرهنگی مازندران به مناسبت هفته زن افزود: در زمان کنونی فرصت خوبی برای حضور زنان مسلمان، متدین و اندیشمند در عرصه های اجتماع فراهم شده است.
وی توجه ویژه به رفتار، سیره و اندیشه حضرت صدیقه طاهره را مهم خواند و گفت: در فضای انقلاب اسلامی زمینه برای معرفی حضرت فاطمه (س) به عنوان الگوی کامل انسانی فراهم شد.
فیاضی به جایگاه ویژه زنان در عرصه تعلیم و تربیت اشاره کرد و افزود: بانوان فرهنگی با ارتقاء مهارت های علمی خود می توانند در ساختار آموزش و پرورش تحولات اساسی ایجاد کنند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران گفت: زنان فرهنگی باید در تمامی زمینه ها الگویی برای دیگران باشند و این جز با وسعت دید و گسترش آگاهی و معرفت میسر نخواهد شد.
فیاضی افزود: نوع رفتار، بینش و تفکر یک معلم در تمام عرصه های اجتماع می تواند الگویی برای سایرین باشد.
معاون پژوهش برنامه ریزی و منابع انسانی سازمان آموزش و پرورش مازندران نیز در این مراسم گفت: حضرت فاطمه شخصیتی آگاه به مسائل سیاسی، اجتماعی و حکومتی بودند.
منیره موحدی ولایت محوری حضرت زهرا را مهم دانست و افزود: روشنگری های ایشان نه تنها در دوران حیاتشان بلکه بعد از شهادتشان ادامه داشت و پیام آور این نکته بود که جریان اسلام ناب و خط اصیل هدایت در مکتب آل علی است .
وی تصریح کرد: اگر فداکاری دخت گرامی پیامبر اسلام نبود زنجیره به هم پیوسته هدایت انسانی از هم می گسست و زحمات صالحان و بزرگان برای هدایت بشر در طول تاریخ به هدر می رفت .
حدود 20 هزار فرهنگی زن در آموزش و پرورش مازندران فعالیت می کنند.