دبیرکل فدراسیون فوتبال از مخالفت فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) با درخواست همزمانی دیدار تیم های ایران و عربستان خبر داد.

مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال درگفتگو با خبرنگارمهرضمن بیان این خبر افزود : کمیته برگزاری مسابقات مقدماتی جام جهانی با استناد به بند 10 ازماده 17 آئین نامه تصمیم گیری در خصوص برگزاری دیدارهای پایانی که نیاز به همزمانی دارد را به کمیته برگزار کننده واگذار کرده است و فیفا نیز با توجه به اختلاف ساعت بین شرق و غرب آسیا و درجه حرارت بالای شهر ریاض (42+) برگزاری همزمان دو دیدار پایانی گروه دوم مسابقات مقدماتی جام جهانی بین کره جنوبی و ایران و عربستان با کره شمالی را امکان پذیر ندانسته است. 

نبی تاکید کرد : به این ترتیب درخواست ایران برای همزمانی مسابقات روز پایانی پذیرفته نشد و این دو دیدار طبق برنامه قبلی ساعت 15:30 و 20 به وقت ایران برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد : بهرحال تیم ملی برای صعود به جام جهانی نیاز به پیروزی برابر کره جنوبی دارد و با شرایط بوجود آمده تکلیف ایران برای این مسابقه حساس کاملا روشن است.

نبی با بیان اینکه فدراسیون فوتبال تمامی تمهیدات برای موفقیت تیم ملی را فراهم کرده و هواداران فوتبال چشم انتظارهمت ملی پوشان هستند اظهار داشت : سئول می تواند برای فوتبال ایران تکرار حماسه ملبورن باشد و امیدواریم بار دیگر بازیکنان تیم ملی با درخشش در این مسابقه حساس زمینه ساز جشن ملی فوتبال باشند.