تبریز - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به اغتشاشات اخیر در تهران گفت: با توجه به اینکه دنیا جریانات سیاسی ایران را رصد می کند، نباید بهانه به دست دشمنان داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، ‌آیت الله محسن مجتهد شبستری شامگاه یکشنبه در در جمع مسئولان دولتی استان افزود: ‌هرج و مرج طلبی اوباش و مزدوران بیگانه در شهر تهران پیامد شکست طرح های بیگانگان است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به ادامه اغتشاشات پس از نماز جمعه تاریخی گذشته، تصریح کرد: تبعیت نکردن از قانون و بی توجهی به رهنمودهای ولی امر مسلمین به تنش ها و ناهنجاری ها در جامعه دامن زد.

وی تاکید کرد: پس از بیانات رهبر معظم انقلاب باید آرامش به تهران برمی گشت اما دسیسه آفرینی عوامل داخلی و خارجی موجب دامنه دار شدن تنش ها شده است.

آیت الله مجتهد شبستری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه باشکوه تهران اظهار داشت: عده ای تحت القائات رسانه های خارجی که از طرف استکبار جهانی حمایت می شوند، آتش به هیزم دشمن می ریزند.

وی هشدار داد: لازم است همگان مواظب توطئه های بدخواهان نظام و کشور باشند.

امام جمعه تبریز از عدم حضور میرحسین موسوی در جلسه شورای نگهبان انتقاد کرد و افزود: به نظر می رسد اعتراض غیرموجه وی به نتیجه انتخابات با وجود اعلام آمادگی شورای نگهبان برای بررسی دقیق شکایات نامزدها بهانه ای بیش نیست و همین امر مشکلات جدی برای کشور ایجاد کرده و خوشحالی بیگانگان را در پی داشته است.

شبستری افزود: نامزدهای معترض باید مصالح مملکت را در نظر بگیرند و با تصمیم عاقلانه خود دست از پیگیری غیرقانونی خواسته های خود بردارند و به امنیت ملی آسیب وارد نکنند.