رشت - خبرگزاری مهر: محمد پورحلم گفت: امکانات آموزشی و نمایشی استان گیلان جوابگوی خیل مخاطبان و هنرجویان نیست.

معاون فرهنگی حوزه هنری گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: علاوه بر این بهره گیری از وسائل کمک آموزشی و آموزش صحیح نیز در کشور وجود ندارد.

وی عنوان کرد: متاسفانه در زمینه نیروهای متخصص در زمینه آموزش نیز هنوز روشهای تدریس ما با سالهای گذشته تفاوت عمده ای ندارد که همه اینها از دغدغه های این حوزه برای فراهم کردن زمینه ارتباط با قشر عظیمی از مردم این استان است.

پورحلم با اعلام اینکه حوزه هنری گیلان از هیچ امکانی برای پیشبرد اهداف خود فرو گذار نخواهد کرد، افزود: این سازمان   برنامه های خود را با تکیه بر توانایی هنرمندان توانمند و جوانهای مستعد برنامه ریزی و اجرا می کند و همواره نیاز جامعه و مخاطبان را در راستای اهداف خود مد نظر قرار می دهد.

وی در خصوص نقاط ضعف و قوت حوزه هنری گیلان در راستای فعالیتهای فرهنگی و هنری، اظهار داشت: کمبود نیروهای متخصص در برخی موارد به ویژه تدوین گر حرفه ای و گرافیست، نداشتن سالن مناسب برای اجرای برنامه های مختلف هنری، کمبود فضای اداری مناسب و کمبود نیروی انسانی متخصص در برخی از واحد ها از جمله این موارد است.

پورحلم تولید آثار درخور در واحدهای مختلف بر اساس نیازسنجی و در راستای اهداف حوزه هنری، بازگشت اقتصادی برخی از تولیدات و مورد توجه قرار گرفتن این آثار از طرف مردم، همکاری با طیف وسیعی از هنرمندان استان در پروژه های هنری، شناسایی و حمایت از استعدادهای جوان در واحدهای مختلف هنری و حمایت از آثار هنری تولید شده هنرمندان استان از نقاط قوت این حوزه اعلام کرد.

معاون حوزه هنری گیلان در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه حوزه هنری گیلان پارسال برای اشاعه فرهنگ بومی در استان چه فعالیتهایی انجام داده است، یادآور شد: تولید بیش از چهار آلبوم صوتی از اشعار شاعران گیلکی سرا، انتشار دو مجموعه شعر از شاعران گیلکی سرا، انتشار 25 عنوان کتاب از مجموعه صد جلدی دانشنامه فرهنگ و تمدن گیلان و تولید سه آلبوم موسیقی محلی از جمله فعالیتها برای اشاعه فرهنگ بومی است.