معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان ملی جوانان در مراسم آغاز طرح غنی سازی اوقات فراغت بر نقش بهره وری درست از اوقات فراغت در هویت بخشی به جوانان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی اکبر عصارنیا در این مراسم بر ضرورت توجه به هویت بخشی و شکل دهی به هویت فردی و اجتماعی جوانان در برنامه ریزی ها تاکید کرد و گفت: تقویت الگوها راه موثری برای نیل به اهداف خواهد بود. امروزه دنیای غرب برای همسو کردن افکار و هویت جوانان سعی بر همسو ساختن رفتارها و سبک زندگی نسل جوان با سیاست های خود را دارد.

محمد نظامی اردکانی استاندار قم در این  مراسم جوانان را مهمترین سرمایه های هر جامعه عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت استعدادیابی و بهره مندی از ظرفیت های این نسل گفت: تحصیل، ورزش و تهذیب از اصول پایه ای برای موفقیت جوانان است. توانمند شدن جوانان، آنان را برای در اختیار گرفتن پست های مدیریتی در جهت توسعه کشور مهیا می کند.

سیدعباس جواهری مدیر سازمان جوانان قم نیز در این مراسم از مشارکت 528 دستگاه اجرایی برای غنی سازی برنامه های اوقات فراغت خبر داد و با اشاره به فعالیت های گسترده سازمان های مردم نهاد و تشکل های غیردولتی در این عرصه  گفت: با بهره گیری از ظرفیت شورای هماهنگی تشکل های سراسری جوانان، 700 تشکل غیردولتی برای جوانان برنامه ریزی می کنند.

وی به وجود 373 هزار جوان در استان قم اشاره کرد و گفت: پیش بینی می شود که در سال جاری بیش از 200 هزار نفر از جوانان استان تحت پوشش طرح های مرتبط با غنی سازی اوقات فراغت قرار گیرند. همچنین بر اساس ارزیابی برنامه های فراغتی در سال گذشته، 10 دستگاه برتر و موفق استان معرفی شده اند.

گفتنی است، در پایان این مراسم از 9 مسئول تشکل های غیردولتی قم و سمنهای برتر جوانان در عرصه اوقات فراغت سال 87 تقدیر به عمل آمد. کانون عاشقان حضرت محسن(ع)، کانون نسیم مطهر، کانون فیلمنامه نو، جمعیت جوانان منتظرالمهدی(عج)، مترجمان فرهیخته و رهپویان سیدالشهدا به عنوان سمن های برتر معرفی شدند.