مدیرکل دفتر امور فرهنگی سازمان ملی جوانان در همایش اوقات فراغت استفاده بیش از حد جوانان و نوجوانان از بازیهای رایانه ای در اوقات فراغت را آسیبی برای این گروه عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید امیدی در این اجلاس با اشاره به حساسیت مسئولیت همه دستگاهها برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان کشور گفت: نباید نقش دستگاههای غیردولتی در این عرصه را فراموش کرد. این نهادها در زمینه برنامه های فراغتی می توانند موثر واقع شوند.

وی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی در حوزه اوقات فراغت باید به گونه ای باشد که آسیب های اجتماعی را کاهش دهد گفت: اگر به طور جدی و کارشناسانه برای اوقات فراغت جوانان تصمیم گیری و برنامه ریزی نشود این فرصت مهم برای پرورش استعدادها به تهدیدی جدی تبدیل خواهد شد.

 امیدی به اهمیت نتایج و خروجی  برنامه های فراغتی جوانان تاکید کرد و افزود: برنامه ریزی برای اوقات فراغت نباید تنها مختص به تابستان باشد. برای برنامه ریزی در این عرصه باید کلیه دستگاه ها بسیج شده و زیر ساخت ها و بسترها را آماده در طول سال مهیا کنند.

مدیرکل دفتر امور فرهنگی سازمان ملی جوانان در این همیش ضمن تشریح کارکردهای سامانه اطلاعات پایگاههای اوقات فراغت کشور گفت: ایجاد وحدت رویه در بین دستگاهها، کاهش میزان نقص در آمار و ارقام، احصای زیرساختها، تخصیص اعتبار با کمترین میزان انحراف، استخراج رغبت جوانان، احصای درصد شرکت کنندگان، تجیمع و شناخت زیرساخت های فراغتی، استخراج سرانه هزینه شده در هر برنامه از مهمترین ویژگی های این سامانه است.

فلاح زاده استاندار یزد در این همایش با اشاره به بهره گیری 380 هزار نفر از جوانان استان از برنامه های فراغتی گفت: تا کنون 18 درصد از نیازهای فراغتی جوانان استان تامین شده است. تاریخ 25 خردادماه تا اول تیر در استان یزد هفته اوقات فراغت نام گرفت و در این مدت برنامه های فراغتی استان از سوی صدا و سیما معرفی شد.

سرهنگ الله دادی فرمانده سپاه الغدیر استان یزد در همایش اوقات فراغت استان اظهار داشت: سپاه الغدیر برنامه های اوقات فراغت خود را در عرصه اردوها، حلقه های تربیتی صالحین، فعالیت های بسیج سازندگی، اوقات فراغت جوانان بسیج دانشجویی و دانش آموزی و طرح نشاط و تعالی برنامه ریزی کرده است. همچنین حمید رستگاری معاون پرورشی سازمان آموزش و پرورش استان در این اجلاس، 31 کانون فرهنگی و تربیتی، 16 دارالقرآن ویژه فعالیت های تخصصی آموزش قرآن، 9 اردوگاه در استان و شهرستان ها، 41 مجتمع و سالن ورزشی، 12 پژوهشسرای دانش آموزی و مراکز علمی و تحقیقاتی را از ظرفیت های این سازمان عنوان کرد.

کمالی رئیس سازمان تربیت بدنی استان یزد در این اجلاس از ارایه 47 رشته ورزشی، ویژه برنامه های ورزش همگانی، توجه بیشتر به ورزش قهرمانی، ترویج ورزش محلات و گسترش مدارس فوتبال از جمله برنامه های این سازمان برای غنی سازی اوقات فراغت اعلام کرد.

اکبرنژاد رئیس سازمان فنی و حرفه ای استان نیز به ارایه بیش از 350 رشته برای افراد با مدرک کاردانی، اضافه ساختن هزار و 500 رشته تا پایان شهریور به دیگر رشته های فنی و حرفه ای و ثبت نام افراد در بیش از 400 رشته براساس نظرسنجی استان در تابستان امسال اشاره کرد.